Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/2045/ibm-dar-labiau-padidino-isoriniu-disku-masyvu-pardavimus/spausdinti/

IBM dar labiau padidino išorinių diskų masyvų pardavimus

Publikuota: 2005-09-12 11:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: IBM Lietuva, UAB

Informacinių technologijų kompanija IBM padidino savo dalį visų diskų masyvų rinkoje ir pasiekė ženklų pardavimų augimą. Apie tai pranešta naujausiame rinkos tyrimų kompanijos IDC tyrime.

IBM išorinių diskų masyvų pardavimai per metus išaugo 13,4 proc. Geriausiai pasaulinėje rinkoje IBM sekėsi Šiaurės Amerikos ir Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose, kur pardavimai per metus šoktelėjo atitinkamai 20,6 proc. ir 28,7 proc. ir kelis kartus aplenkė bendrą rinkos augimą.

Lietuvoje IBM išorinių diskų masyvai taip pat populiarėja. Pasak „IBM Lietuva“ sistemų pardavimų vadovo Jono Juodviršio, šios srities IBM produktus renkasi vartotojai, norintys patikimumo, galingumo ir optimalaus darbo atitinkančio kliento poreikius.

„IBM diskų masyvus pastaruoju metu pasirinko tokios žinomos šalies bendrovės kaip „Mažeikių nafta“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Švyturys–Utenos alus“, valstybinės institucijos – Vidaus reikalų ministerija, Lietuvos bankas. Šių svarbių visos šalies mastu organizacijų pasirinkimas rodo, jog bendrovės siūlomi diskų masyvai – aukščiausio patikimumo ir pirmaujančių pasaulyje sprendimų derinys“, – sakė J.Juodviršis.

IBM siūlo įvairius diskų masyvų modelius – tiek smulkioms ir vidutinėms įmonėms, tiek ir didelėms korporacijoms bei finansinėms institucijoms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!