Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/19796/facebook-ir-myspace-vykdo-derybas/spausdinti/

„Facebook“ ir „MySpace“ vykdo derybas

Publikuota: 2009-10-28 19:39
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Socialinio bendravimo interneto svetainės „Facebook“ ir „MySpace“ tariasi dėl medžiagos bendrinimo tarp abiejų svetainių, informuoja telegraph.co.uk.

Jei derybos būtų sėkmingos, muzika ir filmuota medžiaga svetainėje „MySpace“ galėtų būti bendrinama per „Facebook Connect“ platformą, kurioje galima prisiregistruoti prie trečiųjų šalių svetainių su savo „Facebook“ svetainėje turimu vartotojo vardu.

„Facebook“ ir „MySpace“ vykdo derybas

„Facebook“ aptarnavimo padalinio vadovė Sheryl Sandberg teigė: „Facebook“ siekia sukurti aukščiausios kokybės technologijas, kuriomis žmonės dalintųsi medžiaga, o „MySpace“ <...> norėtų, kad jie galėtų bendrinti medžiagą per mūsų tinklalapį (taip jau daroma su daugeliu interneto svetainių), nes tai naudinga mūsų naudotojams. Mes nusiteikę bendradarbiauti su „MySpace“, šiuo metu vyksta derybos (dėl bendradarbiavimo). „MySpace“ generalinis direktorius Owenas van Nata anksčiau dirbo „Facebook“.“

Paklausta, kaip atrodytų kompanijų bendradarbiavimas, Sheryl Sandberg paaiškino, kad nesant derybų rezultatų, galima teigti, kad „MySpace“ galėtų būti „Facebook“ partnere, tuomet žmonės galėtų bendrinti medžiagą iš „MySpace“ per tinklalapį „Facebook“.

„MySpace“ generalinis direktorius Owenas van Nata taip pat patvirtino, kad šiuo metu vyksta derybos tarp bendrovių. Jo teigimu, „MySpace“ nebėra „Facebook“ konkurentė, nes siekiama, kad žmonės „MySpace“ rastų ir dalintųsi muzika, filmais ir žaidimais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!