Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/19465/luigi-lavazza-kavos-pardavimo-automatus-patikejo-bendrovei-pardavimo-automatai/spausdinti/

„Luigi Lavazza“ kavos pardavimo automatus patikėjo bendrovei „Pardavimo automatai“

Publikuota: 2009-10-08 12:58
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pardavimo automatai, UAB

Italijos kavos gamintojo „Luigi Lavazza“ oficialiu atstovu Lietuvoje diegiant automatines kavos pardavimo sistemas ir kavos paslaugas biurams tapo UAB „Pardavimo automatai“. Kavos aparatus platinanti, aptarnaujanti ir nuomojanti bendrovė į šį projektą jau investavo 150.000 Lt. Ji bendradarbiavimą su Italijos kompanija vertina kaip itin perspektyvų ir ateityje investicijas didins.

„Luigi Lavazza“ kavos pardavimo automatus patikėjo bendrovei „Pardavimo automatai“

Pasak bendrovės generalinio direktoriaus Audriaus Šumausko, „Pardavimo automatai“ jau įrengė pirmuosius „Lavazza“ kavos pardavimo automatus Vilniaus prekybos centre „Ozas“ ir Kauno „Akropolyje“, Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Gausiai žmonių lankomose vietose įrengiami NECTA „Astro“, „Kikko“ ir „Colibri“ kavos bei karštųjų gėrimų automatai, o įmonėms nuomojami LB800, LB1000 kavos aparatai.

„Šiuose kavos pardavimo automatuose ir aparatuose veikia originali „Lavazza BLUE“ sistema. Kavai ruošti naudojama hermetiškai kapsulėje supakuota „Lavazza“ kavos dozė. Kapsulės gaminamos „Luigi Lavazza“ gamykloje Italijoje, todėl užtikrinama aukščiausia kavos kokybė – automatuose ir aparatuose gaminamos kavos skonis bei aromatas kokybe nenusileidžia, o kartais ir lenkia kavinėse ar restoranuose siūlomą „Lavazza“ kavą“, – sako A.Šumauskas.

Kavos gurmanams patrauklu ir tai, kad restorano kokybės kava viešosiose vietose parduodama už itin mažą kainą – vos 2-2,5 Lt. „Pardavimo automatai“ siūlo palankias nuomos sąlygas ir įmonėms – jos kavos aparatus biuruose naudoja nemokamai, o moka tik už išgertą kavą. Pasak bendrovės vadovo, vis daugiau Lietuvos įmonių kavos aparatus ne įsigyja, o nuomojasi: „Joms patogu, kad įrenginio nereikia traukti į buhalterinę apskaitą, beveik nereikia prižiūrėti, rūpintis kavos ar kitų reikalingų produktų papildymu bei aparato aptarnavimu – visa tai mūsų rūpestis.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!