Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/18823/first-data-lietuva-valdomas-bankomatu-tinklas-ketvirtas-pagal-dydi-lietuvoje/spausdinti/

„First Data Lietuva“ valdomas bankomatų tinklas - ketvirtas pagal dydį Lietuvoje

Publikuota: 2009-09-02 13:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: First Data Lietuva, UAB

„First Data Lietuva“ valdomas, jungtinis „Nordea Bank Lietuva“, „Danske banko“, „Ūkio banko“ ir „Parex banko“ bankomatų tinklas šių metų rugsėjo antrąją dieną išsiplėtė iki 181 bankomato ir tapo ketvirtuoju pagal dydį tinklu mūsų šalyje.

Tai vienintelis atvejis Lietuvoje, kuomet keturi bankai suvienija jėgas ir plečia bankomatų tinklą, suteikdami savo klientams galimybę pasinaudoti mokėjimo kortelių paslaugomis bet kuriame Lietuvos mieste. Šiandien keturių minėtų bankų klientai palankiomis sąlygomis gali išsiimti grynuosius pinigus 181 bankomate, esančiame trisdešimt penkiuose Lietuvos miestuose bei miesteliuose.

„Nordea Bank Lietuva“ ir „Danske banko“ bankomatus į bendrą tinklą „First Data Lietuva“ sujungė jau 2006 metais, „Ūkio bankas“ ir „Parex bankas“ prie šio tinklo prisijungė šiemet. Bendri bankomatai vizualiai ženklinami vienodai – keturių bankų logotipais bei raudonomis ir mėlynomis juostomis. Iki 2010-ųjų metų pabaigos tinklą planuojama praplėsti iki 230 bankomatų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!