Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/18586/zaidimu-prekyba-vokietijoje-dabar-didziausia/spausdinti/

Žaidimų prekyba Vokietijoje dabar didžiausia

Publikuota: 2009-08-18 06:24
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Pardavimų stebėtojai „GfK“ atskleidė, kad Vokietija aplenkė Didžiąją Britaniją ir tapo didžiausia vaizdo žaidimų rinką turinčia šalimi Europoje.

Žaidimų prekyba Vokietijoje dabar didžiausia

Britanija į antrą vietą nukrito dėl 20 procentų sumažėjusių pardavimų per pirmąjį 2009 m. ketvirtį. Aišku, ši šalis ne vienintelė, kurioje pardavimai sumažėjo – tas pats atsitiko Prancūzijoje ir Ispanijoje. Kitą vertus, padidėjusiais pardavimais galėjo džiaugtis Švedija bei Olandija. O Portugalijoje pardavimai pakilo net 16 procentų.

Geriausiai 2009 m. parduodamo žaidimo titulą gavo „Wii Fit“ net trijose šalyse: D. Britanijoje, Vokietijoje ir Austrijoje. Taip pat šis žaidimas aukštais pardavimais galėjo džiaugtis ir Italijoje, Suomijoje ir Švedijoje.

Taip pat tarp gerai parduodamų žaidimų buvo galima išvysti „SingStar“ (Suomija), COD4 (Suomija), „GTA Liberty City Stories“ (Švedija), „Pokemon Platinum“ (Vokietija, Austrija) bei FIFA 09 (D. Britanija).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!