Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/18231/bms-megapolis-nebedirbs-latvijoje/spausdinti/

„BMS Megapolis“ nebedirbs Latvijoje

Publikuota: 2009-07-22 10:01
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Lietuvos bendrovė BMS, valdanti elektronikos parduotuvių tinklą „BMS Megapolis“, pareiškė, kad nutraukia savo veiklą Latvijoje, praneša DELFI.lv. Toks pranešimas prieš kelias dienas buvo pateiktas latviškoje BMS interneto svetainėje. Mažmenininkas prašo ateityje siųsti prekes garantiniam aptarnavimui savo pagrindinės būstinės Kaune adresu. Bendrovės vadovybė komentarų nepateikė.

Paskutinė „BMS Megapolis“ parduotuvė Rygoje veikė prekybos centre „Galerija Azur“ ir užėmė 650 kvadratinių metrų plotą. Paaiškėjo, kad ši parduotuvė buvo uždaryta praėjusią savaitę. Kartu su ja nustojo egzistuoti ir latviška šios bendrovės parduotuvė internete. Didžiausia „BMS Megapolis“ parduotuvė Latvijoje, kuri užėmė 1000 kvadratinių metrų plotą, buvo įsikūrusi prekybos komplekse „Olympia“. Ji buvo likviduota šių metų pradžioje.

„Buvimas užsienio rinkoje turi didelį poveikį bet kokiai bendrovei. Esant nepalankioms sąlygoms, užsienio rinka paliekama pirmiausiai“, – taip šiuos įvykius pakomentavo Latvijos prekybininkų asociacijos prezidentas Henrikas Danusevičius. Pasak jo, šiuo metu pasiūla technikos rinkoje akivaizdžiai lenkia paklausą, o ateityje prekybininkų pardavimų apimtys ir toliau kris.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!