Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/17389/per-penkerius-metus-4-kartus-pripazinti-geriausia-bendrove-europoje/spausdinti/

Per penkerius metus 4 kartus pripažinti geriausia bendrove Europoje

Publikuota: 2009-05-30 08:38
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Konica Minolta Baltia, UAB

UAB „Konica Minolta Baltia“ dar labiau sustiprino bendrovės, kaip ilgametės biuro technikos pardavimo lyderės Baltijos šalyse, pozicijas. Per pastaruosius 5 metus ji jau ketvirtą kartą pripažinta geriausia „Konica Minolta“ įmone Europoje. Tarptautinės rinkos tyrimų agentūros IDC 2008 m. duomenimis, „Konica Minolta“ Lietuvoje pagal spalvinių lazerinių spausdintuvų pardavimų apyvartą užėmė 40,2 proc. rinkos. Tuo pačiu ženkliai aplenkė visus savo konkurentus, tame tarpe ir pagrindinius - „Samsung“ ir HP.

Bendrovė sėkmingai įgyvendina strateginius korporacijos planus Baltijos šalių regione. Įvertinant jos darbą 2008 m. UAB „Konica Minolta Baltia“ buvo suteikta teisė dirbti Baltarusijoje ir Kaliningrade, kuriose iki to laiko dirbo Rusjos bendrovės.

Generalinio direktoriaus Voldemaro Dudėno nuomone tokius pasiekimus visų pirma lėmė darnus ir profesionalus kolektyvas ir aukštas klientų pasitikėjimas „Konica Minolta“ technika. Ekonominio sunkmečio sąlygomis bendrovė ir toliau plėtoja savo veiklą. Šimet į naujas modernias patalpas persikėlė Kauno filialas, be tradicinės biuro technikos,bendrovė pradėjo sėkmingai diegti profesionalią spausdinimo techniką, didina vartotojams siūlomų sprendimų spektrą. Jiems įgyvendinti atliekama bendrovės restrukturizaciją stiprinami IT sprendimų padaliniai.

Pasitikdama savo 18 metį „Konica Minolta Baltia“ birželio mėnesį Vilniuje, Kaune, Panevėžyje bei Klaipėdoje savo klientams organizuoja renginius, kuriuose bus pristatoma naujausi „Konica Minolta“ sprendimai ir paslaugos, bei kviečia visus savo klientus birželio 8-12 dienomis apsilankyti jos salonuose, susipažinti su naujausia technika, pasinaudoti šventės metu teikiamomis nuolaidomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!