Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/17212/bs-2-afrikoje-realizavo-stambu-uzsakomuju-paslaugu-projekta/spausdinti/

BS/2 Afrikoje realizavo stambų užsakomųjų paslaugų projektą

Publikuota: 2009-05-21 13:45
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Lietuvos įmonė „Penkių kontinentų“ Bankinės technologijos (BS/2), bendradarbiaudama su Rusijos partnere BPC, Pietų Afrikoje realizavo stambų kompleksinį bankomatams skirtų užsakomųjų paslaugų (angl. outsourcing) teikimo projektą. Jo tikslas – plėsti vietinės įmonės „Vela ATM“ bankomatų tinklą bei jame integruoti techninę įrangą.

Pasak BS/2 rinkodaros skyriaus vadovo Manto Baršio, viena iš kontrakto, pasirašyto su įmone „Vela ATM“, sąlygų – į Pietų Afrikos rinką tiekti ne mažiau kaip 800 bankomatų.

„Tiek bankomatų besiplečiančiai Afrikos rinkai – įspūdingi skaičiai. Kodėl užsakovas pasirinko Lietuvą? „Vela ATM“ ieškojo kompleksinio sprendimo – vienos įmonės teikiamų techninės, programinės įrangos ir mokėjimo kortelių apdorojimo centro paslaugų. Mes kaip tik pasiūlėme tokias universalias paslaugas“, – sako M. Baršys.

Programinį ir techninį kompleksą pristatys BS/2, o mokėjimo kortelių apdorojimo centro paslaugas – lyderiaujanti tiekėja buvusiose Sovietų Sąjungos šalyse ir Lietuvos įmonės partnerė BPC.

„Vela ATM“ sėkmingai eksploatuoja įmonės BPC mokėjimo kortelių apdorojimo centro sprendimą „SmartVista“, kuris naudojamas atlikti „Wincor Nixdorf“ ir kitų gamintojų bankomatų monitoringą ir valdymą. Pastaruosius BS/2 teikia naudodama universalią programinę įrangą.

„Tikimės, jog „Vela ATM“ projektas bus ne tik toliau plėtojamas Pietų Afrikos šalyse, bet ir suteiks galimybę artimiausiu metu įeiti į kaimyninių Afrikos šalių rinką, – teigia BPC pardavimo direktorius Vasilijus Volinskis.

Bendro Lietuvos ir Rusijos projekto Afrikoje įgyvendinimas truks apie dvejus metus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!