Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/17211/atidarytas-dar-vienas-4g-interneto-mezon-salonas-panevezyje/spausdinti/

Atidarytas dar vienas 4G interneto MEZON salonas Panevėžyje

Publikuota: 2009-05-21 12:40
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Lietuvos radijo ir televizijos centras, 4G interneto MEZON paslaugas Panevėžyje pradėjęs teikti mažiau nei prieš mėnesį, šiame mieste atidarė dar vieną paslaugų pardavimo saloną. Pačiame miesto centre (Topolių g. 15) įsikūrusią pardavimo vietą bus patogu aplankyti tiek verslo klientams, tiek ir didžiąją dienos dalį šioje Panevėžio dalyje praleidžiantiems gyventojams bei miesto svečiams.

„Mes atidžiai stebime vartotojų įpročius ir poreikius ir stengiamės, kad naujos kartos interneto MEZON paslaugos būtų kuo lengviau prieinamos. Todėl ir Panevėžyje, ir kituose miestuose prekybos taškus atidarome žmonių dažniausiai lankomose ir jiems patogiose vietose. Be to, Panevėžyje buvo juntamas itin didelis susidomėjimas ketvirtos kartos (4G) ryšio technologijos WiMAX internetu, tad ir mes stengiamės atsilyginti tokiu pačiu dėmesiu savo klientams“, – sakė AB Lietuvos radijo ir televizijos centro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Panevėžyje Topolių g. įsikūręs 4G interneto MEZON salonas dirbs kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 18 val. Klientai taip pat laukiami prekybos ir pramogų centre „Babilonas“ veikiančiame salone.

„Visose MEZON paslaugų pardavimo vietose suteikiama išsami informacija apie Lietuvoje diegiamą pažangiausią ryšio technologiją, klientai čia gali patys išbandyti, kaip veikia spartusis (net iki 10 Mb/s) belaidis internetas, ir gali iš karto užsisakyti paslaugų planą pagal savo individualius poreikius“, – pasakojo Egidijus Ropė.

Lietuvoje veikia jau septyni 4G interneto MEZON salonai, tačiau naująjį internetą galima užsisakyti ir neišeinant iš namų – svetainėje www.mezon.lt atidaryta elektroninė parduotuvė, kurioje galima iš karto pasirašyti sutartį, užsisakyti USB modemą, nešiojamąjį kompiuterį, taip pat ir kitų prekių – skaitmeninės televizijos priedėlį ar antenų. Visoje Lietuvos teritorijoje internetu užsakytosios prekės pristatomos nemokamai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!