Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1695/bs-2-garbingas-apdovanojimas-is-atmia-asociacijos/spausdinti/

BS/2 – garbingas apdovanojimas iš ATMIA asociacijos

Publikuota: 2005-07-28 09:04
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Kompanija BS/2 penkerių metų sėkmingo bendradarbiavimo su bankomatų pramonės asociacija ATMIA sukakties proga gavo garbės sertifikatą „Už geriausią palaikymą ir ilgalaikį indėlį į asociacijos veiklą“.

Nuo 2001 metų BS/2 taip pat yra klubo „Leveraging ATM Power Together“ garbės narė.

Asociacija ATMIA veikia nuo 1997 metų, tarp jos narių – bankinės įrangos gamintojai bei platintojai, finansinės institucijos, fiziniai asmenys iš JAV, Europos, Australijos, Afrikos.

BS/2 į ATMIA veiklą įsiliejo 2001 metais ir aktyviai dalyvauja kasmetinėse asociacijos rengiamose konferencijose, į kurias renkasi viso pasaulio bankinės srities specialistai. Konferencijose ypatingas dėmesys skiriamas ir bankinės įrangos saugumui užtikrinti.

2002 metais ATMIA pripažino BS/2 sukurtą videoapsaugos sistemą „ATMeye“, montuojamą į bankinę savitarnos įrangą, geriausiu bankomatų apsaugos sprendimu.

Apie Rytų Europos bankomatų sektorių išsami informacija skelbiama internete adresu www.atmiaee.com. Rusų bei anglų kalbomis skelbiami straipsniai, skirti naujovėms ir įvykiams 25-iose regiono šalyse apžvelgti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!