Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/16733/per-pirmaji-ketvirti-i-bite-lietuva-naujai-atejusiu-klientu-skaicius-isaugo-20-6/spausdinti/

Per pirmąjį ketvirtį į „Bitė Lietuva“ naujai atėjusių klientų skaičius išaugo 20,6%

Publikuota: 2009-04-24 08:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Per pirmąjį šių metų ketvirtį į telekomunikacijų bendrovę „Bitė Lietuva“ naujai atėjusių ir pasirašiusių sutartis klientų skaičius išaugo 20,6%, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. „Bitė Lietuva“ pajamos per pirmąjį ketvirtį buvo 144,2 mln litų (41,8 mln. eurų) – 16,9 proc. mažesnės nei 2008 metų pirmąjį ketvirtį. Per tą patį laikotarpį bendrovės EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, amortizaciją ir nusidėvėjimą) buvo 36,5 mln. litų (10,6 mln. eurų) ir nukrito 12,9 proc., palyginus su praėjusių metų pirmu ketvirčiu.

„Neskaitant ekonomikos sulėtėjimo, žymiai išaugo naujai atėjusių klientų skaičius, kurį daugiausia įtakojo rekordinis skaičius vartotojų, perkėlusių savo numerį į „Bitę“. Tikime, kad šią tendenciją lemia mūsų įsipareigojimas teikti aukštos kokybės paslaugas ir siūlyti patrauklius mokėjimo planus, sukurtus pagal vartotojų poreikius. Tikime, kad tai užtikrins palankų ilgalaikį augimą. Šįmet toliau stengsimės stiprinti ryšius su esamais klientais suteikdami jiems galimybę kontroliuoti savo išlaidas. Taip pat pastebime stabiliai augančią paklausą naujom inovatyviom paslaugom, kaip „Vodafone Mobile Connect“ mobilusis internetas“, - teigia Fred Hrenchuk, „Bitės“ grupės generalinis direktorius.

„Bitės“ grupei priklausančios bendrovės „BITE Latvija“ pajamos per šių metų pirmąjį ketvirtį pasiekė 6,9 mln. eurų (23,8 mln. litų) ir palyginti su 2008 metų tuo pačiu laikotarpiu, išaugo 50,2 procentais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!