Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1610/wincor-nixdorf-atstovybe-indijoje/spausdinti/

„Wincor Nixdorf“ atstovybė Indijoje

Publikuota: 2005-07-16 10:15
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Viena iš svarbiausių bankomatų gamintojų pasaulyje kompanija „Wincor Nixdorf International GmbH“ ruošiasi atidaryti savo atstovybę Indijoje.

Atstovybės tikslas - patenkinti kaimyninių šalių, įskaitant Bangladešą ir Pakistaną, ir vidinius kompanijos poreikius. „Po 3-4 metų Indija taps viena iš pagrindinių šalių bankinėje srityje. Tai - gera galimybė mūsų gamybai, ir mes ją išnaudosime,“ - sako vykdomasis „Wincor Nixdorf“ direktorius Jorgas Brinkmioleris (Jorg Brinkmoller).

Kompanija ketina įdiegti surinkimo liniją netoli nuo Mambai, taip pat peržiūri panašios linijos pardavimo galimybę Saudo Arabijai, Iranui bei kitoms Rytų Azijos šalims.

„Wincor Nixdorf“ - trečia pagal dydį bankomatų gamintoja pasaulyje po kompanijos „NCR“ ir „Diebold“, viena iš pirmaujančių grynųjų pinigų paskirstymo terminalų ir daugiafunkcinių bankinių terminalų tiekėjų Europoje. Kompanija per šiuos kalendorinius metus yra numačiusi parduoti Indijoje daugiau negu 500 bankomatų, taigi šiuo metu vyksta derybos su stambiausiais šalies bankais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!