Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/15803/intel-keicia-bemaz-visus-savo-prekinius-zenklus/spausdinti/

„Intel“ keičia bemaž visus savo prekinius ženklus

Publikuota: 2009-02-27 18:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Technews.lt

Šią savaitę sklandė gandai apie tai, kad kompanija „Intel“ žada pakeisti visus esamus savo logotipus naujais bei taip atsinaujinti. Portalas „Fudzilla“ mums rodo visą naują „Intel“ logotipų liniją.

Naujieji logotipai bus platesni, nei ankščiau, o viršutiniame dešiniame kampe matome kažką panašaus į lustą. „Core i7“ ir „Core 2 Extreme“ prekiniai ženklai yra juodos splavos, taip pažymint jų svarbą savo šeimoje, „Core 2 Quad“, „Core 2 Duo“ ir „Core 2 vPro“ mėlynos spalvos, bet panašūs į prieš tai minėtuosius logotipus.

„Intel“ keičia bemaž visus savo prekinius ženklus

Visai „Centrino“ linijai parinkta balta spalva. Galime priminti, kad našiausias šios serijos atstovas yra „Centrino 2“, po to seka „Centrino 2 vPro“, „Centrino“ bei „Centrino vPro“. Tuo tarpu „Itanium“, „Xeon“ ir „Core 2 Viiv“ liko tokie, kokie ir buvo, nors matome naują „Xeon“ logotipą, kuris veikiausiai bus skirtas „Nehalem“ architektūra grįstiems „Xeon“ procesoriams. Naujieji logotipai kaip oficialūs įsigalios nuo balandžio 1, antrojo ketvirčio pirmosios dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!