Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1570/uzsienio-reikalu-ministerijai-talkina-idamas/spausdinti/

Užsienio reikalų ministerijai talkina „Idamas“

Publikuota: 2005-07-11 11:12
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Idamas, UAB

Šią savaitę pradeda veikti naujoji Užsienio reikalų ministerijos (URM) svetainė www.urm.lt. Pastarojoje optimizuotas naršymas, informacijos pateikimas bei išdėstymas – visa tai atlikta siekiant glaudesnės komunikacijos su svetainės lankytojais bei trumpinant jų paieškos laiką.

Lankytojai jau dabar gali įvertinti techniškai ir vizualiai atnaujintą svetainę, jos funkcionalumą.

Atnaujinta svetaine siekiama palaikyti aktyvią komunikaciją su svetainės lankytojais ir padėti jiems greitai susigaudyti joje. Todėl informacija padalinta į keturis pagrindinius skyrius, kurie turės po atskirą iškrentantį meniu. Lankytojui pakanka bent apytiksliai žinoti interesų sferą. Na, o ypač skubantiems pagelbės greitoji paieška, kuri paieškos žodžio ieško ir paties dokumento viduje.

Kiekvienas išskirtinis atvejis, svarbi informacija pateikiami skirtingai, pvz., svarbiausia ir karščiausia naujiena demonstruojama bėgančia eilute, pasisakyti aktualia tema diskusijose skatinami ir specialistai, ir verslininkai, ir kiti aktyvūs piliečiai. Dienos klausimu URM rinks aktualią informaciją, pvz., kaip dar labiau lankytojų poreikiams pritaikyti svetainę arba patys lankytojai galės užduoti klausimą ir pamatyti atsakymus. Kuriems svarbios visos naujienos – kita paslauga – naujienų el. paštu užsisakymas.

Tikimės, jog ši investicija bus naudinga ne tik reprezentuojant Lietuvą, tačiau ir informuojant jos piliečius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!