Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/15224/vmi-vaizdo-seminarai-ir-informacija-apie-mokesciu-pasikeitimus-internete/spausdinti/

VMI vaizdo seminarai ir informacija apie mokesčių pasikeitimus - internete

Publikuota: 2009-01-24 19:05
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Valstybinė mokesčių inspekcija

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI) informuoja, kad internete jau yra patalpinti kai kurie VMI organizuotų seminarų įrašai bei kita vaizdo informacija apie mokesčių pasikeitimus.

„Mokesčių inspekcijos rengiami seminarai susilaukia didžiulio dėmesio, tačiau ne visi norintys darbo metu gali juose apsilankyti, todėl nuo šiol kai kurie svarbiausi seminarai bei kita vaizdo informacija bus talpinama internete“, - teigia VMI prie FM viršininko pavaduotojas Gediminas Vyšniauskis.

Vaizdo informacija, atsižvelgiant į mokesčių pasikeitimus, bus nuolat atnaujinama, internete talpinami įdomiausi seminarai. Artimiausiu metu planuojama surengti ir tiesiogines vaizdo konferencijas, kurių metu gyventojai galėtų užduoti klausimus ir VMI ekspertams, ir institucijos vadovams.

„Kasdien mokesčių inspekcijos interneto svetainę aplanko ir informacijos ieško tūkstančiai mokesčių mokėtojų. Siekdami, kad peržiūra netrikdytų svetainės darbo, vaizdo įrašus transliuojame populiariame interneto tinklalapyje – www.youtube.com/VMIprieFM“, - informuoja G. Vyšniauskis, pažymėdamas, kad nuorodą į šią svetainę galima rasti ir VMI interneto tinklalapio www.vmi.lt skyrelyje „Mokesčių pasikeitimai 2009 metais“.

Šiuo metu gyventojai jau gali peržiūrėti seminarą apie pagrindinius Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo pasikeitimus, vaizdo informaciją apie neapmokestinamojo pajamų dydžio taikymą, lengvatas būsto kreditui ir t.t.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!