Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/14163/lietuvos-verslininkams-siuloma-didinti-pelna-perkeliant-prekyba-i-virtualia-erdve/spausdinti/

Lietuvos verslininkams siūloma didinti pelną perkeliant prekybą į virtualią erdvę

Publikuota: 2008-11-19 08:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Abero, UAB

Ekonominiams sunkumams užgriuvus kone visas Lietuvos ūkio šakas, įmonės priverstos keisti savo veiklos strategiją ir pervarstyti biudžetus, mažindamos išlaidas.

Vienas iš galimų sprendimų, padedančių sumažinti išlaidas – prekybos perkėlimas į virtualią erdvę. Į elektroninės parduotuvės sąnaudas neįeina prekybos ploto nuoma, personalo mokymai, darbo užmokesčio fondas. Sumažinus išlaidas, įmonės gali pasiūlyti vartotojams prekes ir paslaugas patrauklesnėmis kainomis. Kita vertus – elektroninė parduotuvė - puikus papildomas pardavimų kanalas, kuris gali sėkmingai veikti ir greta realios įmonės parduotuvės.

Šią savaitę Lietuvoje pristatytas naujas projektas – „Verskis.lt“, kurio dėka išbandyti elektroninės parduotuvės privalumus ir pradėti savo elektroninės prekybos verslą su minimaliomis finansinėmis išlaidomis gali praktiškai kiekvienas. Sumokėjusi nedidelį mėnesį mokestį, kiekviena įmonė ar fizinis asmuo gali išsinuomoti nuosavą, pilnai veikiančią elektroninę parduotuvę –tereikia patalpinti į ją savo prekes.

Pagrindinis projekto vystytojų akcentuojamas projekto privalumas – kompleksiškumas. Vienoje pakuotėje siūlomos visos būtinosios e-prekybos dalys – prijungimas prie bankų mokėjimų sistemų, prekybinės platformos priegloba serveryje, domeno vardo suteikimas, dizaino sprendimas, turinio valdymo sistemos suteikimas ir vartotojų mokymai.

„Verskis.lt“ elektroninės komercijos platformos vystymas ir platinimas vyksta išimtinai Lietuvoje - tai leidžia visiems besidomintiems gauti greitą pagalbą gimtąja kalba.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!