Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1319/interneto-taku-eiti-mieliau-ir-patogiau/spausdinti/

Interneto „Taku“ eiti mieliau ir patogiau

Publikuota: 2005-06-03 10:41
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

Atėjus vasarai, interneto portalas „Takas“ pakeitė savo „drabužius“. Nuo šiol jau pirmajame puslapyje kasdien galėsite skaityti naujienas iš Lietuvos ir iš pasaulio. Šalia naujienų rasite aktualių žinių iš įvairiausių informacinių bazių – naujausius darbo skelbimus, šiuo metu parduodamus automobilius ir nekilnojamąjį turtą, karštus kelionių pasiūlymus ir kt.

Pokyčiai portale buvo atlikti išanalizavus mūsų lankytojų poreikius. Daugumai interneto vartotojų svarbiausia internete greitai susirasti reikiamą informaciją. Taigi pačiame portalo viršuje jie ras paieškos priemones, kurios padės greitai susirasti reikiamą informaciją pačiame „Tako“ portale, plačiajame internete, įmonių kataloge, telefonų knygoje, darbo skelbimų bazėje, automobilių skelbimų kataloge ir kt.. Savo kasdieninę kelionę po internetą dauguma interneto vartotojų pradeda skaitydami naujienas, žvilgterdami į orų prognozes, švenčiamas varduves, taigi ši informacija portale pateikiama gerai matomoje vietoje.

Visa informacija portale suskirstyta pagal jos pobūdį: Žinokime (informaciniai katalogai), Domėkimės (įvairių temų, pomėgių rubrikos), Pramogaukime (pramoginė informacija, žaidimai), Bendraukime (įvairios bendravimo formos internete), Internetizuokimės (informacija apie prisijungimą prie interneto ir jo naudą). Tai padės lankytojams geriau orientuotis. Kreipiamės į lankytojus pirmuoju asmeniu, nes norime, kad mūsų lankytojai portale nesijaustų vieniši ir pasiklydę – bendrautų su mumis ir vieni su kitais.

Portalui parinktos šiltos ir aktyvios spalvos, siekiant, kad lankytojai čia jaustųsi jaukiai, šiltai priimami; patys būtų ne tik pasyvūs portalo skaitytojai, bet ir aktyviai bendrautų vieni su kitais, dalyvautų skelbiamuose konkursuose.

„Tako“ portalas nuolat tobulinamas ir plečiamas. Iš portalo interneto lankytojai parsineša ne tik naudingų žinių, bet ir dovanų, jei aktyviai dalyvauja čia skelbiamuose konkursuose.

Interneto svetainė „Takas“ atidaryta dar 1998 m. Nuo to laiko ji gerokai keitėsi. Nuo nedidelės informacinės svetainės išaugo iki didžiulio informacijos, pramogų ir bendravimo portalo, kurį per mėnesį aplanko apie 370 000 lankytojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!