Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/11971/uab-baltic-consulting-group-tobulina-paslaugas/spausdinti/

UAB „Baltic Consulting Group“ tobulina paslaugas

Publikuota: 2008-06-09 14:15
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Baltic Consulting Group, UAB

UAB „Baltic Consulting Group“ siekdama kuo kokybiškiau aptarnauti savo klientus ypatingai patobulino IT srities paslaugas. Neseniai pertvarkytas kompanijos IT skyrius, o tiksliau – sustiprintas bendradarbiavimas su šioje srityje besispecializuojančiomis kompanijomis, tokiomis kaip UAB „Comtechna“, UAB „IT sistemos“, UAB „Patikimi sprendimai“ ir UAB „Rojinga“.

Akivaizdžiausi darbai iškart siejasi su UAB „Comtechna“, kuriai buvo perduoti IT srityje aptarnaujami klientai ir UAB „Baltic Consulting Group“ IT skyrius. Šie mainai atskaičiavus komisinius sumažins UAB „Baltic Consulting Group“ metinį bendrąjį pelną iki 24 000 Lt., bet iš kitos pusės apytiksliai 66 000 Lt. sumažės ir sąnaudos.

Veiklos konsolidavimo, be jau minėtų pokyčių, tikslas yra užsiimti veiklą susijusią su partnerių specializacija - t.y. UAB „Comtechna“: IT aptarnavimas, programavimas; UAB „IT sprendimai“: silpnos srovės; UAB „Patikimi sprendimai“: internetiniai projektai (internetinės svetainės, verslo valdymo sistemos), IT ūkio projektavimas; UAB „Rojinga“: silpnos srovės. Tuo tarpu UAB „Baltic Consulting Group“ vaidmuo bus - klientų paieška, pardavimai, projektų ruošimas ir koordinavimas.

„Šie pokyčiai leis mums sutelkti dėmesį į pagrindinius tikslus bei teikti itin kokybiškas paslaugas. Tai, mūsų manymu, yra pagrindas, norint išsilaikyti šiandieninėje konkurencingoje rinkoje“- sako UAB „Baltic Consulting Group“ komercijos direktorius Edis Galvonas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!