Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1196/intel-korporacija-pripazino-bms-bendrove-strategine-partnere/spausdinti/

„Intel“ korporacija pripažino BMS bendrovę strategine partnere

Publikuota: 2005-05-16 11:18
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: el. paštas BMS, UAB

Vienai didžiausių Lietuvoje kompiuterių gamybos ir prekybos bendrovių BMS suteiktas išskirtinio „Intel“ sprendimų ir produktų teikėjo („Intel Premier Provider“) statusas. „Intel Premier Provider“ vardas suteikiamas tik aukščiausio kvalifikacijos lygio bendrovėms, kurios yra puikiai įsisavinusios „Intel“ korporacijos technologijas ir savo klientams užtikrina nenutrūkstamą aukštos kokybės „Intel“ produktų bei sprendimų teikimą.

„Vienos iš pirmaujančių pasaulyje informacinių technologijų korporacijos suteiktas įvertinimas BMS bendrovei – dar vienas kokybinis mūsų bendrovės šuolis. „Intel“ parodytas pasitikėjimas BMS bendrove yra ir puikus ženklas mūsų klientams, liudijantis aukštą BMS profesionalumo lygį. Gavę „Intel Premier Provider“ statusą, nuo šiol savo klientams galime pasiūlyti dar daugiau paslaugų bei produktų, paremtų pačiais naujausiais „Intel“ korporacijos technologiniais sprendimais“, – pabrėžė BMS direktorius Artūras Afanasenka.

„Intel Premier Provider“ statusą turinčios bendrovės turi išskirtinę teisę gauti operatyviausią informaciją apie „Intel“ korporacijos naujienas, taip pat pirmosios išbandyti ir įdiegti naujausius „Intel“ sprendimus savo siūlomuose produktuose.

BMS bendrovė su „Intel“ korporacija bendradarbiauja nuo 1998 metų. Bendrovės gaminami stacionarieji kompiuteriai „BMS Expert“ su „Intel“ procesoriais – patys perkamiausi tarp BMS klientų. Prieš dvejus metus pradėti gaminti nešiojamieji kompiuteriai „BMS Extranote“ su „Intel“ platformos technologijomis taip pat sparčiai įgijo klientų pasitikėjimą – pirmąjį 2005 metų ketvirtį šie kompiuteriai sudarė 27 proc. visų BMS realizuotų nešiojamųjų kompiuterių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!