Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/11814/nod-baltic-pajamos-pirmaji-ketvirti-augo-34/spausdinti/

„NOD Baltic“ pajamos pirmąjį ketvirtį augo 34%

Publikuota: 2008-05-28 11:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: NOD Baltic, UAB

Pasaulinės saugumo sprendimų kūrėjos ESET produktus Baltijos šalių rinkai pristatančios bendrovės „NOD Baltic“ pajamos, gaunamos už ESET produkciją, per pirmą 2008 metų ketvirtį, lyginant su tuo pačiu 2007 metų laikotarpiu, išaugo 34%.

„NOD Baltic“ pardavimų vadovo Dariaus Černeckio teigimu, pajamų augimą lemia vartotojų susidomėjimas pažangiais apsaugos nuo virusų ir kitų grėsmių sprendimais.

„Vartotojai domisi ir vis dažniau susiduria su pavojais. Sparčiai tobulėjant virusams įprastinės antivirusinės priemonės ne visuomet efektyvios, tad sparčiam grėsmių aptikimui ir neutralizavimui būtina, kad saugumo programinė įranga turėtų proaktyvios apsaugos modulį, gebėtų aptikti pavojus dar prieš jiems atsiduriant virusų aprašų duomenų bazėse“, - teigė Darius Černeckis.

ESET produkcijos populiarėjimą lemia tai, kad pažangi ESET produktų posistemė „Threatsense“ veikia realiuoju laiku – ji analizuoja ir iškoduoja vykdomą programinį kodą, prireikus imituoja jo vykdymą simuliacinėje aplinkoje. Naujiems, dar neatpažintiems virusams veikiant simuliacinėje aplinkoje „Threatsence“ nustato jų keliamą grėsmę ir efektyviai ją neutralizuoja.

Aukštą ESET saugumo sprendimų kokybę įvertino ir autoritetingas Didžiosios Britanijos žurnalas „Virus Bulletin“ – jo specialistai ESET skyrė net 49 apdovanojimus „VB100%“. Tai daugiausiai „VB100%“ apdovanojimų gavusi antivirusinė programa. Jie teikiami antivirusinių programų kūrėjams, kurių programos testų metu aptinka visus nežinomus virusus ir padaro mažiausiai klaidų, kūrėjams.

„NOD Baltic“ platinami ESET saugumo sprendimai naudojami Vilniaus ir Kauno Technologijos universitetuose, Lietuvos radijo ir televizijos centre, Ignalinos atominėje elektrinėje, Kauno oro uoste.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!