Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1153/lietuvos-imone-gavo-sybase-ivertinima/spausdinti/

Lietuvos įmonė gavo „Sybase“ įvertinimą

Publikuota: 2005-05-11 09:35
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Sybase Solutions, UAB

Lietuvos bendrovė „Nevda“ gavo apdovanojimą kaip geriausias „Sybase“ partneris tiek Lietuvoje, tiek Baltijos šalyse. Nevdos sukurtą socialinės paramos informacinę sistemą naudoja visos Lietuvos savivaldybės. Tai - rimtas „Sybase“ įvertinimas tiek pačiai „Nevdos“ kompanijai, tiek Lietuvos rinkos svarbai, kuris skatins partnerius ir toliau siekti aukštos kokybės technologijų pagalba prisidėti prie klientų verslo sėkmės. Apdovanojimą „Sybase“ partnerių dienų metu „Nevdai“ įteikė „Sybase“ atstovai.

Ketvirtą kartą iš eilės vykstančios „Sybase“ partnerių dienos jau tampa tradicija. Šiais metais nauja buvo tai, kad renginys buvo skirtas ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos bei Estijos „Sybase“ partneriams. Neatsitiktinai renginiui buvo pasirinktas geografiniame Baltijos šalių viduryje esantis Saulkrasti kurortas prie Baltijos jūros.

Nors renginyje netrūko geros nuotaikos, linksmų pramogų, jo metu buvo pristatytos bei pademonstruotos naujausios „Sybase“ bei „Information Builders“ (Sybase partneris verslo analitikos srityje) technologijos: mobilių ir stacionarių įrenginių valdymo sistema „Afaria“ (šiuo metu pasaulinis lyderis kompiuterinės įrangos valdyme), analizės bei ataskaitų sistema „WebFOCUS“, mobilios programinės įrangos kūrimo aplinka „Unwired Accelerator“ bei duomenų transformavimo priemonė „DataMigrator“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!