Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1108/tele2-komandoje-dar-vienas-naujas-vadovas/spausdinti/

„Tele2“ komandoje – dar vienas naujas vadovas

Publikuota: 2005-05-04 13:08
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Antroji pagal dydį Lietuvoje telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ stiprina savo pajėgas. „Tele2“ kolektyvą papildė naujas prekybos direktorius – 27 metų Mindaugas Ubartas. Praėjusį mėnesį ryšio paslaugas teikiančioje bendrovėje irgi buvo permainų – entuziastingai į darbus kibo naujasis rinkodaros direktorius Mindaugas Savickas.

Telekomunikacijų rinka naujajam prekybos direktoriui – jau pažįstama. M.Ubartas yra dirbęs „Lietuvos telekome“ bei „Bitėje“. Šioje mobiliojo ryšio bendrovėje jis buvo svarbių klientų skyriaus vadovu, paskui Vilniaus regiono verslo klientų vadovu.

Prieš metus M.Ubartas ryžosi pradėti savo verslą ir kūrė jį nuo nulio. Jis buvo vienas naujos bendrovės „Venipak“ įkūrėjų ir vadovų. Nors „Tele2“ perspektyviam vadovui jau anksčiau siūlė aukštas pareigas, tačiau jis vienerius metus laiko buvo įsipareigojęs nedirbti jokioje kitoje mobiliojo ryšio bendrovėje.

„Mane suviliojo didžiulės saviraiškos galimybės sparčiai augančioje kompanijoje. „Tele2“ būsiu atsakingas už sprendimus, jų įgyvendinimą ir rezultatus. Čia, kaip ir savame versle, turiu veiksmų laisvę. Tai mane žavi. Tai man – savotiškas iššūkis,“ -- pripažino M.Ubartas.

Jis neatskleidė, kokių turi sumanymų ir kaip juos įgyvendins. Naujasis prekybos direktorius nenori švaistytis pažadais, o savo sugebėjimus ketina įrodyti darbais.

„Prekybos direktorius Mindaugas Ubartas yra aukšto lygio specialistas, kuriam tokia firma kaip „Tele2“ gali suteikti daugiau vietos pasireikšti negu ankstesnės darbovietės. „Tele2“ atskleidė daug talentų. Šis jaunas ir talentingas vyrukas dar parodys, ką gali,“ -- mano „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Praėjusieji metai mobiliojo ryšio operatoriui „Tele2“ buvo sėkmingiausi. Ryšių Reguliavimo tarnybos duomenimis, metų pabaigoje „Tele2“ klientų skaičius viršijo milijoną: klientų buvo 1,162 milijono – tai yra du kartus daugiau nei prieš metus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!