Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1095/bites-gsm-klientu-skaicius-perkope-1-milijona/spausdinti/

„Bitės GSM“ klientų skaičius perkopė 1 milijoną

Publikuota: 2005-05-03 07:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Bitė GSM, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė GSM“ tinklu besinaudojančių klientų skaičius perkopė 1 milijoną. Iš jų apie 30 tūkst. sudarė kitų mobiliojo ryšio paslaugų teikėjų klientai.

„Džiaugiamės kasmet didėjančiu pasitikėjimu „Bite“. Sparčiai augantis klientų skaičius įpareigoja mus dar atsakingiau dirbti ir siekti pačios aukščiausios paslaugų kokybės, užtikrinant ją visiems mūsų klientams – ir esantiems su mumis jau dešimt metų, ir prie mūsų prisijungusiems pastaruoju metu“, - sakė „Bitės GSM“ generalinis direktorius Jesper Theill Eriksen.

Jo teigimu, bendrovės klientų skaičių augino ne tik paslaugų kokybės užtikrinimas, bet ir „Bitės“ investicijos į modernias paslaugas bei efektyvi konkurencija siūlant palankiausias kainas.

Rekordinis „Bitės“ tinklu besinaudojančių klientų skaičiaus augimas užfiksuotas praėjusiais metais, tuomet abonentų skaičius išaugo beveik dvigubai – nuo 529 iki 927 tūkstančių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!