Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/10722/informacija-deklaruojantiesiems-pajamas-internetu-teiks-1518-konsultantai/spausdinti/

Informaciją deklaruojantiesiems pajamas internetu teiks 1518 konsultantai

Publikuota: 2008-03-12 11:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Konsultacijas dėl kompiuterių naudojimo ir jų sutrikimo šalinimo telefonu 1518 teikianti bendrovė „Lintel“ teiks informaciją ir deklaruojantiesiems pajamas internetu. Konsultantai padės atsakyti į kylančius įvairius techninius deklaravimo klausimus – iš kur atsisiųsti reikiamą programinę įrangą, kaip ja naudotis ir saugiai persiųsti duomenis.

Šiuo metu tai vienintelė tokio pobūdžio paslauga Lietuvoje, kuri yra teikiama visą parą tiek privatiems klientams, tiek organizacijų atstovams.

„Lintel“ generalinio direktoriaus Remigijaus Šerio teigimu, bendrovės konsultantai atkreipė dėmesį, kad pajamų deklaravimo laikotarpiu žmonėms kyla įvairių klausimų dėl tinkamo informacijos valstybinėms organizacijoms pateikimo internetu. „Dalis šių klausimų yra susiję su įvairiomis techninėmis kliūtimis, todėl specialiai tam parengėme tarnybos 1518 konsultantus, kurie padės spręsti kylančius sunkumus“, - teigė R. Šeris.

„Lintel“ vadovo teigimu, į didžiąją klausimų dalį konsultantai atsako itin operatyviai ir skambinančiajam nebekyla sunkumų sėkmingai deklaruoti pajamas. Jei pokalbio metu nepavyksta pašalinti sutrikimo ar įtariami rimtesni kompiuterio veikimo sutrikimai, konsultantas gali nuotoliniu būdu prisijungti prie kompiuterio ir taip pašalinti sutrikimą.

Šiuo metu skambinant trumpuoju numeriu 1518 konsultantai pataria kaip išspręsti dėl įvairių priežasčių kilusius kompiuterio sutrikimus, konsultuoja techninės ir programinės įrangos konfigūravimo klausimais. 1518 siūlo ir kompiuterių specialisto konsultacijų namuose paslaugą, kuri teikiama bendradarbiaujant su bendrove „BMS Megapolis“.

Konsultacijų skambinant numeriu 1518 iš TEO tinklo minutės kaina yra 2 litai (su PVM) už minutę. Skambinant iš mobiliųjų operatorių tinklų minutės kaina yra 3 litai (su PVM). Pokalbio metu prisijungiant prie kompiuterio nuotoliniu būdu, papildomi mokesčiai nėra taikomi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!