Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1067/informacijos-technologiju-bendrovei-baltic-amadeus-microsoft-pripazinimas/spausdinti/

Informacijos technologijų bendrovei „Baltic Amadeus“ – „Microsoft“ pripažinimas

Publikuota: 2005-04-28 12:20
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Baltic Amadeus, UAB

Viena didžiausių Lietuvoje informacijos technologijų bendrovė „Baltic Amadeus“ šį mėnesį baigė projektą, kurio metu suprojektavo ir įdiegė sprendimą, leidžiantį šalies mokytojams internete dalintis savo patirtimi rengiant mokymo medžiagą – „Virtualias keliones klasėje“.

Bendradarbiaujant su stambiausia pasaulyje programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ įgyvendintas sprendimas leidžia mokytojams tinklapyje http://metodika.emokykla.lt įvertinti kolegų iš visos Lietuvos parengtas „Virtualias keliones klasėje“ bei aptarti jų efektyvumą mokymo procese.

„Baltic Amadeus“ prezidento Viktoro Tonkich teigimu, šis projektas yra svarus įmonės teikiamų paslaugų ir kuriamų sprendimų aukštos kokybės įrodymas.

„Microsoft“ sprendimas šio projekto įgyvendinimui pasirinkti mūsų bendrovę yra „Baltic Amadeus“ aukštos techninės kompetencijos „Microsoft“ programinės įrangos srityje pripažinimas“, - teigė V.Tonkich.

Bendradarbiavimą su stambiausia pasaulyje programinės įrangos gamintoja „Baltic Amadeus“ pradėjo dar 1991-aisiais. „Prieš trejus metus „Baltic Amadeus“ yra suteiktas „Microsoft“ auksinio partnerio statusas, įrodantis, kad bendrovės personalo kvalifikacija bei techninis pasirengimas nuolatos atitinka keliamus aukščiausius reikalavimus,“ – teigė Žydrūnas Nevardauskas, „Microsoft Lietuva“ atstovas darbui su partneriais.

V.Tonkich teigimu, viena iš sąlygų tapti auksiniu „Microsoft“ partneriu tapo bendrovės sukurta ir sėkmingai tokiose įmonėse, kaip „Mažeikių nafta“, „Alita“, „Audimas“ bei kitose, įdiegta darbo organizavimo ir dokumentų valdymo sistema DOVAS.

„Baltic Amadeus“ taip pat ir valstybinio sektoriaus klientams yra įgyvendinusi daugelį panašaus pobūdžio sprendimų, kuriuose buvo naudojama „Microsoft“ programinė įranga. Švietimo ir mokslo ministerijos užsakymu sukurta Lietuvos pedagogų duomenų bazė, Žemės ūkio ministerijoje įdiegta sistema vaisių ir daržovių kokybės vertinimui bei kontrolei.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!