Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/1046/naujai-isrinkta-infobalt-valdyba-pradejo-veikla-bei-isrinko-prezidenta/spausdinti/

Naujai išrinkta „Infobalt“ valdyba pradėjo veiklą bei išrinko prezidentą

Publikuota: 2005-04-26 11:35
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: el. paštas Asociacija „Infobalt“

2005 m. balandžio 20 d. vykusiame informacijos technologijų, telekomunikacijų ir raštinės įrangos įmonių asociacijos „Infobalt“ naujos kadencijos valdybos nariai Virginijus Jasaitis (UAB„SKS“), Rimantas Vaitkus (UAB „IBM Lietuva“), Vytautas Vitkauskas (UAB „Inta“), Loreta Križinauskienė (aljansas „Langas į ateitį“), Romualdas Krukauskas (VĮ „Infostruktūra“), Antanas Zabulis (UAB „Omnitel“) ir Darius Montvila (UAB „Bitė GSM“) pirmajame š.m. posėdyje aptarė tolesnio darbo principus, pasiskirstė pagal kuruojamas sritis ir išrinko „Infobalt“ prezidentą.

Prezidento kandidatūrai buvo pasiūlyti - V. Jasaitis, V. Vitkauskas, A.Zabulis ir R. Vaitkus. Po nuodugnios diskusijos dėl „Infobalt“ veiklos ir jos programos įgyvendinimo bei įtakos Lietuvos informacinės visuomenės plėtrai, o taip pat nusprendus, koks valdybos, prezidento bei administracijos veiklos modelis būtų efektingiausias įgyvendinant asociacijos narių patvirtintą „Infobalt“ strateginių uždavinių planą, prieita išvados, kad V. Vitkauskas dabar yra tinkamiausia kandidatūra į „Infobalt“ prezidentus. Už šią kandidatūrą balsavo dauguma valdybos narių.

V. Vitkauskas, sutikdamas su valdybos nuomone, pabrėžė, kad jis pasilieka teisę 2006 m. pradžioje siūlyti valdybai iš naujo rinkti „Infobalt“ prezidentą, o per 2005 metus, valdybos nariai, kurie yra pasirengę perimti vadovavimą asociacijai, galės geriau susipažinti su „Infobalt“ veiklos metodais ir įgyti lobistinės patirties.

Posėdžio metu numatytos tolesnės „Infobalt“ veiklos programos 2005 m. pagrindinės kryptys, iškelti svarbiausi uždaviniai pirmajam darbo pusmečiui, aptarti artimiausi asociacijos administracijos darbai.

Nutarta surengti 4-5 valdybos posėdžius 2005 metais, suteikti daugiau įgaliojimų ir funkcijų „Infobalt“ administracijai bei iki kito posėdžio (2005.05.10) atlikti analizę, kokios sritys 2005 m. asociacijos veikloje reikalauja didesnio valdybos dėmesio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!