Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/10411/canon-europe-issirenka-nauja-prezidenta-ir-vykdantiji-direktoriu/spausdinti/

„Canon Europe“ išsirenka naują prezidentą ir vykdantįjį direktorių

Publikuota: 2008-02-08 11:21
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Canon

„Canon Europe“, pasaulinė vaizdavimo sprendimų lyderė, Ryoichi Bamba išrinko kaip naują prezidentą ir vykdantįjį direktorių. Naujas pareigas jis pradėjo eiti nuo 2008 m. vasario 1 dienos ir pakeitė septynerius metus šias pareigas ėjusį Hajime Tsuruoka.

Ryoichi Bamba pereina iš „Canon USA“, kur ėjo „Imaging Systems Group“ vykdančiojo viceprezidento ir generalinio direktoriaus pareigas ir buvo atsakingas už „Canon“ biuro įrangos produktų linijų rinkodaros operacijas. Šiam asmeniui naujos pareigos skirtos atsižvelgus į jo tarptautinės veiklos plečiant „Canon Europe“ veiklą visose verslo srityse ir rinkose patirtį. Jis perima vadovavimą organizacijos, kuri gali pasigirti 2007 m. rekordiniais pardavimais ir pelnu regione, bei didžiausiomis iš visų „Canon Inc.“ grupės bendrovių pajamomis.

Ryoichi Bamba per savo 36–eris darbo metus bendrovėje padarė stulbinančią karjerą „Canon“, daugelį metų dirbo kartu su Hajime Tsuruoka Tokijuje ir Europoje. Anksčiau jis dirbo „Canon Europe“ produktų rinkodaros srityje ir „Canon“ Italijos skyriuje kaip direktorius ir generalinis direktorius, atsakingas už biuro įrangos verslą. Pastaruoju metu jis buvo atsakingas už įrašų fotokopijuoklių prekybą JAV ir padėjo šiame regione iškovoti didžiausią rinką iš visų pasaulinės „Canon“ grupės padalinių.

Naujasis „Canon Europe“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Ryoichi Bamba sakė: „Canon Europe“ – didžiausios veiklos sėkmės pan Europos organizacija – tai rodo rekordiniai 2007 metų finansų rodikliai. Mano vaidmuo – toliau pratęsti tokią sėkmingą veiklą: sustiprinti ryšius tarp „Canon Europe“, „Canon Inc.“ ir kitais pasaulio regionais, bei taip pateisinti bendrovės tikslą tapti pasaulinės klasės organizacija“.

Ryoichi Bamba kaip JAV regiono „Imaging Systems Group“ viceprezidentą ir generalinį direktorių pakeis iki šiol „Canon Canada“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Tamotsu Nakamura.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!