Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/10398/uvs-group-apyvarta-isaugo-iki-75-milijonu-litu/spausdinti/

„UVS Group“ apyvarta išaugo iki 75 milijonų litų

Publikuota: 2008-02-06 12:40
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: UVS Group

„UVS Group“ įmonių grupės 2007 metų konsoliduota apyvarta neaudituotais duomenimis pasiekė 75 mln. litų. Tai 2 kartus daugiau nei 2006 metais, kai įmonių grupės metinė apyvarta viršijo 35 mln. litų.

„Mūsų pasirinkta vystymosi strategija – kryptingos investicijos į teikiamų paslaugų kokybę, jų saugumą bei naujų produktų kūrimą pasiteisino, ir būtent tai daugiausia įtakojo praėjusių metų rezultatus. Prie jų labai prisidėjo ir konstruktyvus bendradarbiavimas su partneriais bei klientais“ – taip sparčius augimo tempus komentavo „UVS Group“ komercijos direktorius Algimantas Pečiulis.

2007 metais „UVS Group“ buvo sukurtos ir pasiūlytos vartotojams tokios naujovės, kaip lietuviška savitarnos kasa „UVS OPT“ ir prekybos valdymo sistema (back office). Kompiuterinėse kasos sistemose pavyko realizuoti Kauno viešojo transporto elektroninio bilieto ir „Omnitel“ abonentų sąskaitų apmokėjimo „Omni ID“ kortele sprendimus. „UVS Group“ plėtrą ir jos apyvartos augimą skatino ir toliau vystomi, tobulinami, modifikuojami jau anksčiau vartotojams pristatyti produktai bei paslaugos: kuro kolonėlių valdymo sistema „UVS WinFuel“; mobiliojo ryšio operatorių išankstinio mokėjimo paslauga; lojalumo, kortelių sistemos.

Įgyvendinusi visus saugumo reikalavimus, viena iš „UVS Group“ įmonių – „Universalios valdymo sistemos“ – tapo pirmąja lietuviško kapitalo bendrove, įgijusia tarptautinį PCI DSS sertifikatą. Jis oficialiai patvirtina aukščiausią „UVS Group“ teikiamų paslaugų kokybę bei saugumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!