Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/91257/vilnius-tech-gravity-universitetas-taps-karjeros-galimybiu-centru/spausdinti/

„Vilnius Tech“ GRAVITY: universitetas taps karjeros galimybių centru

Publikuota: 2024-04-14 13:42
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau balandžio 18 d. „Vilnius Tech“ taps mokslo talentų ir lyderiaujančių modernių verslų traukos centru. Saulėtekio centriniuose rūmuose ateities kūrėjai ir savo sričių profesionalai, užduodami kryptį savo karjerai, ne tik įveiks galiojančius, bet ir sukurs naujus, veržlius ir perspektyvius visatos dėsnius.

Karjeros diena. Alekso Jauniaus nuotr.
Karjeros diena. Alekso Jauniaus nuotr.

Tai bus jau 20-oji Karjeros diena Vilniaus Gedimino technikos universitete („Vilnius Tech“), kurios tema – GRAVITY – pasirinkta neatsitiktinai. Mugė pritrauks didžiausius, gabiausius ir perspektyviausius verslus, tad studentai turės galimybę susitikti su beveik 100 verslo įmonių atstovais ir pasinaudoti jų siūlomomis karjeros galimybėmis.

Renginį moderuos populiarusis vaizdo turinio kūrėjas Paul de Miko (Paulius Mikolaitis).

„Tikimės sulaukti iki 10 tūkstančių svečių. Šiemet mugėje lauks apie 100 verslo organizacijų, o besidomintiems studijomis, stenduose prisistatys visi universiteto fakultetai. Pramogų erdvėje lauks inovatyvūs žaidimai, gravitacinė foto būdelė, Matcha baras. Renginys bus atviras visiems – jauniems ir vyresniems, lietuviakalbiams ir užsieniečiams. Tai puiki proga pažinti universitetą ir atrasti karjeros kelią“, – į renginius kviečia „Vilnius Tech“ strateginės partnerystės centro direktorė dr. Milena Seržantė.

Nuo 11 iki 16 val. „Vilnius Tech“ (Saulėtekio al. 11) vyks diskusijos apie rinkos aktualijas – moderniausių įmonių atstovai pasakos apie įvairių sektorių ateities perspektyvas, pasidalys naudingais patarimais, ką svarbu žinoti, renkantis karjeros kelią, kokie dabar geidžiamiausi įgūdžiai darbo rinkoje, kaip pasiruošti darbo pokalbiui ir iššūkiams, koks yra jauno specialisto sėkmės receptas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!