Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/90896/tarptautiniu-studiju-paroda-renginys-subursiantis-busimus-studentus-ir-aukstasias-mokyklas/spausdinti/

Tarptautinių studijų paroda – renginys, subursiantis būsimus studentus ir aukštąsias mokyklas

Publikuota: 2024-03-15 19:54
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau šį sekmadienį, kovo 17 d., Vilniuje, „Radisson Blu Hotel Lietuva“, vyks didžiausia tarptautinių studijų paroda „Tarptautinių studijų dienos“.

Parodos metu bus galima ne tik pasikalbėti su įvairių užsienio universitetų, verslo, vidurinių bei kalbų mokyklų ar vasaros stovyklų užsienyje atstovais, bet ir pasikonsultuoti su profesionaliais bei daug patirties turinčiais „Baltic Council“ studijų užsienyje konsultantais.

Parodoje dalyvaus daugiau nei 30 švietimo įstaigų atstovų iš Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Nyderlandų, Austrijos, Norvegijos, Suomijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos, Belgijos, Latvijos, Šveicarijos, JAV, Kanados, Australijos ir kitų šalių.

Dalyvausiantys parodoje sužinos apie plačias studijų užsienyje galimybes bei gaus atsakymus į dažniausiai kylančius ir aktualiausius klausimus: studijų finansavimą, stipendijas, paskolas, apgyvendinimą, stojimo reikalavimus bei gyvenimą užsienyje.

Jaunesniems parodos dalyviams ir jų tėveliams profesionalūs „Baltic Council“ konsultantai bei mokyklų vadovai suteiks informacijos apie kalbų stovyklas 7-18 m. vaikams, norintiems geriau išmokti ar tobulinti savo užsienio kalbos įgūdžius, bei vidurines mokyklas, kurios paruošia jaunesnių klasių moksleivius stojimams į užsienio universitetus.

Parodos metu taip pat vyks nemokami seminarai aktualiomis studijų užsienyje temomis – nuo to, kaip sukurti įsimintiną portfolio stojant į menines sritis, iki paraiškų proceso stojant į bakalauro bei magistrantūros studijas Europos universitetuose ir vasaros stovyklų pasirinkimo.

Negana to, parodos dalyviai galės pasinaudoti patraukliomis nuolaidomis įvairioms „Baltic Council“ siūlomoms paslaugoms.

Tad nesvarbu, ar esate paskutinių klasių studentas, ar suaugęs, norintis išmokti kalbą – mūsų organizuojamame renginyje kiekvienas gaus sau naudingos ir aktualios informacijos!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!