Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/86463/matuokis-profesija-2023-kas-yra-populiaru-nebutinai-yra-teisinga/spausdinti/

„Matuokis profesiją 2023“: kas yra populiaru, nebūtinai yra teisinga

Publikuota: 2023-03-17 12:29
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Skubančiame ir greitai tobulėjančiame pasaulyje turime tiek daug informacijos ir tiek daug pasirinkimų, kad darosi vis sunkiau nuspręsti, ką norime veikti gyvenime. Siekiant sėkmingos karjeros labai svarbu nenustoti ieškoti, eksperimentuoti ir išbandyti savo jėgas įvairiuose vaidmenyse.

„Matuokis profesiją 2023“: kas yra populiaru, nebūtinai yra teisinga

Vytauto Didžiojo universitetas balandžio 7 dieną kviečia 10-12 klasių moksleivius atvykti į renginį „Matuokis profesiją 2023“, kurio metu VDU absolventai dalysis savo patirtimi bei įvairiomis istorijomis sėkmingos karjeros link.

Remdamiesi savo patirtimi absolventai taip pat aptars vadovavimo, lyderystės, verslumo, kūrybiškumo, komandinio darbo, kritinio mąstymo, emocinio intelekto ir darbo kultūros pavyzdžius bei svarbą. Susitikime savais pavyzdžiais dalinsis VDU alumnai: „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo prezidentas, „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo vadovas, advokatė, mokytojas, kino prodiuseris, UAB „Agrokoncernas“ Komercijos direktorius, muzikos atlikėjas, Europos Parlamento Personalo Generalinio Direktorato atstovė, „Nova natura“ produktų vadovė, socialinis darbuotojas.

Matuotis profesijų ir kurti savo ateities karjeros vizijas moksleiviai kviečiami balandžio 7 d., penktadienį, 10 val. VDU Daugiafunkciniame mokslo ir studijų centre (V. Putvinskio g. 23, Kaunas). Renginys nemokamas ir atviras vyresnių klasių moksleiviams.

Moksleivių grupės registruojamos el.paštu: vdu@vdu.lt arba telefonu: (8 37) 323 206.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!