Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/82283/paroda-tarptautiniu-studiju-dienos-2022/spausdinti/

Paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“

Publikuota: 2022-03-24 14:35
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kovo 27 d. Vilniuje atveria duris populiariausia Baltijos šalyse paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“ .

Jau šį sekmadienį Vilniuje mokiniai ir jų tėveliai, jaunimas ir suaugę asmeniškai galės susitikti su pasaulyje gerai žinomais universitetais ir verslo mokyklomis, prestižinėmis privačiomis mokyklomis ir tarptautiniais koledžais, kalbų stovyklomis. Visos parodos metu jus konsultuos „Baltic Council for International Education“ konsultantai.

Parodoje Vilniuje lankytojų laukia daug užsienio naujienų išsilavinimo srityje, o svarbiausia – susitikimas su vienu iš geriausių universitetų pasaulyje ekonomikos ir finansų srityje Bocconi universitetu iš Italijos, Nyderlandų universitetais tame tarpe Eindhoven University of Techology, Belgijos, Danijos, Šveicarijos, JAV ir kitų šalių universitetai.

Atvykę į parodą ir susitikę su universitetų atstovais sužinosite apie bakalauro, magistrantūros, MBA, Executive MBA aukštojo mokslo studijų programas.

Mokiniai ir jų tėveliai besidomintys pagrindiniu ir viduriniu išsilavinimu turės puikią galimybę susitikti su prestižinių mokyklų direktoriais, komisijos nariais atvykusiais iš Didžiosios Britanijos ir Šveicarijos. Džiugu, kad parodos dalyvių sąraše mokyklos užimančios lyderių pozicijas tarp Didžiosios Britanijos mokyklų.

Jei jus domina kur ir kaip išmokti anglų, vokiečių arba prancūzų kalbos? Į šiuos klausimus jums atsakys kalbų mokyklų ir vasaros stovyklų atstovai.

Kai ateina laikas ir pradedame galvoti apie studijas užsienyje iškyla gausybė klausimų – apie kultūrų skirtumus, apie apgyvendinimą, stipendijas ir nemokamo išsilavinimo galimybes! Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime parodos metu.

Paroda organizuojama jau daugiau kaip 25 metai, pradedant nuo 2005 metų ir yra vertinama daugiau kaip 100 švietimo įstaigų iš viso pasaulio. Ši paroda Europoje laikoma viena iš didžiausių ir specializuotų parodų organizuojamų kiekvienais metais Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Lenkijoje, Vengrijoje ir Italijoje.

Parodos darbo laikas Vilniuje kovo 27 d. nuo 11:00 iki 17:00. Įėjimas į parodą nemokamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!