Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/80097/tarptautiniu-studiju-paroda-sugrizta-i-vilniu-ir-kauna/spausdinti/

Tarptautinių studijų paroda sugrįžta į Vilnių ir Kauną

Publikuota: 2021-10-06 17:13
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Spalio 10 d. Vilniuje ir spalio 11 d. Kaune atveria duris populiariausia Baltijos šalyse paroda „Tarptautinių studijų dienos“.

Jau šį sekmadienį Vilniuje ir ateinantį pirmadienį Kaune mokiniai ir jų tėveliai, jaunimas ir suaugę asmeniškai galės susitikti su pasaulyje gerai žinomais universitetais ir verslo mokyklomis, prestižinėmis privačiomis mokyklomis ir tarptautiniais koledžais, kalbų stovyklomis ir valstybine visuomenine organizacija – „Institut Francais“ Lietuvoje. Visos parodos metu jus konsultuos „Baltic Council for International Education“ konsultantai.

Parodos lankytojai sužinos apie aukštojo mokslo studijų programas (bakalauro, magistrantūros, MBA, Executive MBA), kurias galima rinktis Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Austrijos, Čekijos, Italijos, Prancūzijos, Latvijos, Šveicarijos, JAV ir kitų šalių universitetuose.

Mokiniai ir jų tėveliai besidomintys pagrindiniu ir viduriniu išsilavinimu turės puikią galimybę susitikti su prestižinių mokyklų direktoriais, komisijos nariais atvykusiais iš Didžiosios Britanijos ir Šveicarijos. Džiugu, kad parodos dalyvių sąraše mokyklos užimančios lyderių pozicijas tarp Didžiosios Britanijos mokyklų.

Jei jus domina kur ir kaip išmokti anglų, vokiečių arba prancūzų kalbos? Į šiuos klausimus jums atsakys kalbų mokyklų ir vasaros stovyklų atstovai.

Kai ateina laikas ir pradedame galvoti apie studijas užsienyje iškyla gausybė klausimų – apie kultūrų skirtumus, apie apgyvendinimą, stipendijas ir nemokamo išsilavinimo galimybes! Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime parodos metu.

Paroda „Tarptautinių studijų dienos“ vyksta nuo 2005 metų. Praeitais metais, paskelbus ekstremalią situaciją dėl COVID-19 išplitimo pasaulyje, paroda buvo organizuojama nuotoliniu būdu. Šiais metais renginiai sugrįžta, tačiau bus taikomi apribojimai.

Parodos dalyviai (suaugusieji 18+) atvykus turi pateikti galimybių pasą arba ES skaitmeninį Covid sertifikatą, arba vakcinacijos išrašą, arba dokumentą, įrodantį, kad persirgta COVID-19 liga, ar neigiamo PGR/Antigenų testo rezultato išrašą, taip pat asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (pasas/ID kortelė). Šie reikalavimai negalioja vaikams iki 18 metų.

Parodos darbo laikas Vilniuje ir Kaune nuo 11:00 iki 17:00. Įėjimas į parodą nemokamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!