Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/79325/versli-lietuva-kviecia-registruotis-i-pradedanciuju-e-komercijos-dirbtuves-e-comgo-visoje-lietuvoje/spausdinti/

„Versli Lietuva“ kviečia registruotis į pradedančiųjų e.komercijos dirbtuves „e.comGO“ visoje Lietuvoje

Publikuota: 2021-08-12 21:16
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“ kviečia dalyvauti specialiai smulkiesiems ir vidutiniams šalies verslininkams sukurtose mėnesio trukmės pradedančiųjų e.komercijos dirbtuvėse – „e.comGO“, kurios vyks trylikoje bendradarbystės centrų „Spiečius“ visoje Lietuvoje. „E.comGO“ dirbtuvės skirtos verslininkams, dar tik planuojantiems ar pradedantiems e.komercijos veiklas, pažingsniui susipažinti su e.komercijos subtilybėmis ir atrasti praktinius įrankius sėkmingam verslo vystymui elektroninėje erdvėje.

„E.comGO“ e.komercijos dirbtuvėse verslininkai įgys praktines žinias ir svarbiausias kompetencijas, reikalingas elektroninio verslo pradžiai ir vystymui – sužinos, kaip sukurti profesionalią e.parduotuvę, pasirinkti mokėjimo ir logistikos partnerius, pasiekti savo tikslinius klientus ar išspręsti teisinius e.komercijos klausimus. Dirbtuvių metu dalyviai galės tiek susikurti, tiek patobulinti jau vystomas e.parduotuves.

„Verslo skaitmenizacija ir e.prekyba – tai potencialas, kurį Lietuvos verslininkai privalo išnaudoti. Kaip parodė karantinas, kurio metu verslai suskubo persikelti į elektroninę erdvę, verslininkams trūksta e.komercijos žinių, o labiausiai – praktinių įgūdžių. Šios dirbtuvės verslams suteiks plačias galimybes: nuo komercinių prekių nuotraukų pasiruošimo iki užsienio rinkų analizės pasirengimo. Verslai, norintys sutaupyti savo resursus ir išsilaikyti konkurencingoje verslo aplinkoje, kviečiami dalyvauti dirbtuvėse, mokytis, pasitarti su specialistais ir nekartoti dažniausiai pasitaikančių e.komercijos klaidų“, – teigia Inga Juozapavičienė, „Versli Lietuva“ Verslumo departamento vadovė.

„E.comGO“ 25 valandų trukmės mokymų programą sudarys tiek teoriniai, tiek praktiniai užsiėmimai. Jų metu dalyviai gilinsis į šias temas: pasiruošimas e. prekybai, e.parduotuvės kūrimo procesas, e.parduotuvės dizainas ir estetika bei skaitmeninės rinkodaros ir komunikacijos strategija. Dirbtuvių dalyviai taip pat galės naudotis skaitmeniniais fotoaparatais bei mobiliomis prekių fotografavimo dėžėmis. Pasibaigus programai mokymuose dalyvavę verslininkai mokės tinkamai naudotis fotografavimo įranga ir savo žinias galės panaudoti kurdami profesionalius savo prekių aprašymus bei vizualus.

„E.comGO“ mokymų programą užbaigs visa apibendrinanti grupinių konsultacijų sesija, kurios metu dalyviai drauge su e.komercijos specialistais galės išspręsti jiems kylančius e.komercijos iššūkius. Šią mokymų programą įgyvendins ilgametę patirtį IT ir e.komercijos srityje turintys „CodeAcademy“ lektoriai.

„E.comGo“ dirbtuvės vyks gyvai, etapais 13-oje Lietuvos miestų veikiančiuose bendradarbystės centruose „Spiečius“. Pirmasis dirbtuvių ciklas rugpjūčio 23 d. prasidės Alytuje, Marijampolėje ir Birštone, o registracija į šias dirbtuves vyksta iki rugpjūčio 19 d. Planuojama, jog kitas dirbtuvių ciklas startuos rugsėjo 20 d. Visagine, Rokiškyje, Panevėžyje ir Utenoje, o spalio 11 d. – Šiauliuose, Klaipėdoje, Plungėje, Tauragėje, Ukmergėje ir Kėdainiuose. Nors dalyje miestų dirbtuvės prasidės negreitai, norintys mokytis e.komercijos subtilybių, kviečiami jau dabar registruotis, nes vietų skaičius ribotas.

Rugsėjo viduryje taip pat startuos „Versli Lietuva“ organizuojami specializuoti e.komercijos mokymai, orientuoti į eksportą per tarptautinius e.komercijos kanalus – „e.comUP“. Šie mokymai bus skirti įmonėms, besigilinančioms į e.komercijos sritį ir norinčioms išeiti į užsienio rinkas, efektyviai panaudojant žinomiausias tarptautinės e.komercijos platformas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!