Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/77206/uzsienio-universitetai-ir-verslo-mokyklos-aukstojo-issilavinimo-parodoje/spausdinti/

Užsienio universitetai ir verslo mokyklos aukštojo išsilavinimo parodoje

Publikuota: 2021-03-10 21:04
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kovo 12 ir 13 dienomis Lietuvoje įvyks virtuali aukštojo išsilavinimo užsienyje paroda. Parodoje dalyvaus pasaulinio lygio TOP universitetai iš Nyderlandų, Italijos, Švedijos, Belgijos, Ispanijos, Vokietijos, Prancūzijos, JAV, Lenkijos ir kitų šalių.

Kaip parengti profesionalus mados industrijos, dizaino, menų srityje papasakos universitetų, kuriuos baigė tokios įžymybės kaip Davidas Bowie, Stella McCartney, Domenico Dolce, Franco Moschino, Simonas Beaufoy, Alexandra Fakinetti, Wolfgangas Tillmansas atstovai.

Parodos metu vyks seminarai aktualiomis aukštojo išsilavinimo temomis, tame tarpe studijų finansavimo, apie galimybę pasirinkti nemokamas studijas, kurios prieinamos ne vienoje Europos šalyje.

Anglų kalbos mokytojai galės dalyvauti specialiame seminare, kurio tema kaip paruošti moksleivius tarptautiniam Cambridge English egzaminui. Seminarą ves Cambridge Assessment ir Cambridge University Press atstovai.

Parodos organizatorių Baltic Council for International Education tinklapyje galima susipažinti su parodos dalyviais ir jų programa kovo 12 ir 13 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!