Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/77127/online-renginys-apie-studiju-pasirinkima-issilavinimas-ir-karjera-2021/spausdinti/

„Online“ renginys apie studijų pasirinkimą „Išsilavinimas ir karjera 2021“

Publikuota: 2021-03-07 12:22
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kovo 23-24 dienomis vyks „Išsilavinimas ir karjera 2021“ renginys, padėsiantis atsakyti į klausimus apie studijų pasirinkimą ir ką veikti po jų. Ką realiai galima veikti, baigus ekonomiką, filologiją, žurnalistiką ar kitą studijų programą? Šio renginio tikslas – suteikti moksleiviams žinių apie skirtingas specialybes ir papasakoti, ką žmonės dirba visą dieną, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Gyvos transliacijos metu „Išsilavinimas ir karjera“ pranešėjai dalysis savo patirtimi. Moksleiviai patys išmoks pasirašyti motyvacinį laišką ar tinkamai pasirinkti tarptautinį egzaminą. Virtualios diskusijos skatins jaunuolius aktyviai reikšti nuomonę aktualiomis temomis.

Didžiausia ir svarbiausia renginio dalis – daugiau nei dvidešimties skirtingų specialybių pristatymai. Renginio dalyviai susipažins su skirtingų specialybių veiklomis, užduotimis ir supras, ką žmonės dirba visą dieną.

Tai – renginys, kurio metu moksleiviai gaus vertingą turinį, diskutuos aktualiomis temomis, o svarbiausia – sužinos, ką žmonės dirba visą dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!