Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/75265/mru-paskelbe-planus-del-studiju-organizavimo-2021-pavasario-semestre/spausdinti/

MRU paskelbė planus dėl studijų organizavimo 2021 pavasario semestre

Publikuota: 2020-11-02 13:27
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Mykolo Romerio universitetas reaguodamas į sparčiai augantį užsikrėtusių koronovirusu skaičių vienas pirmųjų tarp Lietuvos universitetų perėjo prie pilno nuotolinio studijų modelio. MRU taip pat jau paskelbė preliminarų planą, kaip planuojama vykdyti studijas pavasario semestre 2021 vasario 1 – birželio 30 dienomis.

MRU Akademinių reikalų centro vadovė Inga Daukšienė sako, kad situacija dėl COVID-19 šalyje keičiasi labai sparčiai ir ją sunku prognozuoti, tačiau universitetas jau yra parengęs preliminarų planą, pagal kurį atsižvelgus ir į konkrečią pandeminę situaciją numatyta organizuoti studijų procesą pavasario semestre. „Vasario ir kovo mėnesiais studijas planuojama vykdyti nuotoliniu būdu, – sako I. Daukšienė. Nuo balandžio mėnesio numatyta grįžti į auditorijas, tačiau planus tikslinsime atsižvelgdami ir į COVID-19 situaciją šalyje bei sveikatos specialistų rekomendacijas“.

Dėl nuotolinių studijų pasikeitė ir apmokėjimo tvarka MRU studentams, gyvenantiems studentų namuose – nuo lapkričio 1 d., norintiems laikinai išvykti, bet ir toliau tęsti gyvenimo MRU studentų namuose sutartį, bus suteikta 50% nuolaida mokesčiui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!