Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/75197/kazimiero-simonaviciaus-universitetas-tapo-pirmuoju-ir-vieninteliu-autorizuotu-iata-mokymo-centru-baltijos-salyse/spausdinti/

Kazimiero Simonavičiaus universitetas tapo pirmuoju ir vieninteliu autorizuotu IATA mokymo centru Baltijos šalyse

Publikuota: 2020-10-27 18:59
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Visame pasaulyje kokybės ženklu laikomi IATA mokymai taps prieinami ir Lietuvos aviacijos specialistams. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) įvertino Kazimiero Simonavičiaus universiteto (KSU) patirtį bei gebėjimą užtikrinti aukštą studijų kokybę ir 2020 m. spalio mėn. patvirtino KSU kaip autorizuotą IATA mokymų centrą, suteikdamas teisę vykdyti tris akredituotus IATA kursus.

„Džiaugiamės prisijungę prie pasaulinę aviacijos ir turizmo pramonę vienijančios IATA organizacijos ir tapę vieninteliu Baltijos šalyse autorizuotu IATA mokymų centru. Tai yra puikus įrodymas, kad KSU vykdomos studijos bei mūsų turima patirtis ir ištekliai vykdant aviacijos mokymus yra vertinami kaip atitinkantys pasaulinius IATA standartus bei vertybes“, – teigė Deimantė Žilinskienė, KSU Verslo mokyklos direktorė.

Pasak D. Žilinskienės, KSU yra vienintelis universitetas Lietuvoje, vykdantis Aviacijos vadybos bakalauro studijas bei rengiantis aukštos kvalifikacijos aviacijos vadybos specialistus. Jau nuo 2020 m. pabaigos IATA kursai bus integruoti į aviacijos vadybos studijas. KSU su savo akredituotais IATA instruktoriais vykdys tris autorizuotus IATA kursus: Aviation Security Awareness, Cargo Introductory Course, Airline Revenue Management. Asmenys, sėkmingai baigusieji pasirinktus modulius, įgys specialų, tai patvirtinantį IATA sertifikatą, kuris yra pripažįstamas visame pasaulyje.

IATA mokymuose bus galima dalyvauti ne tik KSU Aviacijos vadybos studijų programos studentams, bet visiems dirbantiems aviacijos ir turizmo industrijose, siekiantiems patobulėti bei įgyti IATA mokymų sertifikatą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!