Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/75182/nuotolines-studijos-vilnius-tech/spausdinti/

Nuotolinės studijos Vilnius Tech

Publikuota: 2020-10-27 09:20
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo spalio 28 d. Vilniaus Gedimino technikos universitete (Vilnius Tech) studijos bus vykdomos nuotoliniu būdu. Išimties tvarka universitete bus organizuojami tik laboratoriniai darbai, kuriems būtinas tęstinumas ir eksperimentiniai darbai su specialia įranga. Veikla laboratorijose bus atliekama laikantis visų saugumo reikalavimų.

Vilnius Tech nuotr.
Vilnius Tech nuotr.

„Nuo pat mokslo metų pradžios esame visiškai pertvarkę studijas taikydami mišrų būdą: paskaitos vyksta nuotoliniu, o praktiniai užsiėmimai – įprastu būdu, laikantis visų saugumo, srautų mažinimo bei reguliavimo, reikalavimų. Šie sprendimai leido sėkmingai valdyti situaciją, sergančiųjų bendruomenėje yra labai mažai, tačiau matome būtinybę elgtis solidariai ir maksimaliai užtikrinti judėjimo ir kontaktų vengimo prevenciją Vilniaus mieste ir studentų miestelyje. Manome, kad nuotolinės studijos šiuo metu yra būtinas sprendimas. Tikimės visų atsakomybės ir susitelkimo, kad bendruomenė būtų saugi ir galėtų tęsti studijas ir mokslinę veiklą“, – sako Vilnius Tech rektorius prof. dr. Alfonsas Daniūnas.

Vilnius Tech studijų administravimo ir kitų padalinių veikla yra tęsiama mišriuoju būdu laikantis visų saugumo rekomendacijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!