Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/75128/virtuali-paroda-tarptautiniu-studiju-dienos/spausdinti/

Virtuali paroda „Tarptautinių studijų dienos“

Publikuota: 2020-10-22 18:50
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo spalio 22 iki 24 dienos įvyks kasmetinė specializuota paroda apie studijas užsienyje – „Tarptautinių studijų dienos“. Įvertinus šiuo metu sudėtingą situaciją pandemijos laikotarpiu, parodos organizatoriai (Baltic Council for International Education) parodą organizuoja nuotoliniu būdu.

Parodoje dalyvaus daugiau kaip 60 švietimo įstaigų iš Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Belgijos, Vokietijos, Ispanijos, Italijos, Danijos, JAV, Kanados ir kitų šalių. Parodos lankytojai turės galimybę asmeniškai susipažinti su įstaigų atstovais ir sužinoti naujausią informaciją apie būsimas studijas universitete, verslo mokyklose, profesinio mokymo koledžuose ir vidurinio išslavinimo mokyklose, kalbų mokyklose.

Parodos metu vyks seminarai aktualiomis studijų užsienyje temomis, tame tarpe studijų finansavimo klausimai, dalyvavimas ERASMUS ir „Au Pair“ programose, pasiruošimas IELTS egzaminui ir kita.

Virtuali paroda nemokama ir pasiekiama visiems per kompiuterį, planšetę ar kitą išmanų įrenginį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!