Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/73219/vilniaus-universitete-diplomu-teikimo-svente-vyks-tradiciniu-budu/spausdinti/

Vilniaus universitete diplomų teikimo šventė vyks tradiciniu būdu

Publikuota: 2020-06-04 19:31
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nors šie mokslo metai Vilniaus universitete (VU), atsižvelgiant į Vyriausybės rekomendacijas, bendruomenės ir visuomenės saugumą, bus užbaigiami nuotoliniu būdu, diplomų įteikimo šventė absolventams bus organizuojama tradiciniu būdu.

Laikantis visų būtinų saugumo reikalavimų, diplomų įteikimo šventė vyks VU centrinių rūmų ansamblyje esančiame Didžiajame kieme ir VU Kauno fakultete birželio mėnesio pabaigoje ir liepos pradžioje. Tradicinė studijų metų pabaigos šventė „Finis anni academici“ taip pat vyks VU Didžiajame kieme liepos 2 d..

„Norėtume, kad tai taptų savotišku simboliniu tarpiniu žingsniu, grįžtant prie normalaus mokymosi proceso ir aktyvaus universitetinio gyvenimo. Taip pat – pagarbos ženklu tiems, kurie skyrėte savo žinias ir pastangas, siekdami užbaigti studijas, ir kurie, tikėkimės, toliau liksite mūsų bendruomenės dalimi“, –sako VU rektorius prof. Rimvydas Petrauskas.

Šventės svečių dalyvavimo srautai gali būti ribojami, atsižvelgiant į LR Vyriausybės rekomendacijas. Negalintiems dalyvauti diplomų teikimo šventė bus transliuojama internetu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!