Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/72995/vdu-kviecia-i-virtualias-moksleiviu-dienas/spausdinti/

VDU kviečia į Virtualias moksleivių dienas

Publikuota: 2020-05-18 18:43
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Artėjant kiek kitokiems nei įprasta valstybiniams brandos egzaminams, turbūt daugelio abiturientų galvose dūzgia įvairiausios mintys, susijusios su ateities pasirinkimais ir klausimu – ką daryti, kad priimtas sprendimas būtų teisingas?

VDU kviečia į Virtualias moksleivių dienas

Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) kviečia moksleivius dalyvauti Virtualiose moksleivių dienose. Nuo gegužės 21 d. iki birželio 4 d. vyksiančiuose susitikimuose su fakultetų atstovais moksleiviai galės daugiau sužinoti apie studijas universitete, susipažinti su studijų programomis, užduoti visus rūpimus klausimus, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Į virtualius susitikimus kviečia VDU Švietimo akademija, Politikos mokslų ir diplomatijos, Teisės, Gamtos mokslų, Menų ir kiti VDU fakultetai.

Taip pat, Vytauto Didžiojo universitetas siekdamas, kad priėmimas į studijas būtų paprastas kaip 2×2, kviečia abiturientus birželio 4 d. ir 11 d. dalyvauti virtualiuose susitikimuose ir sužinoti viską apie bendrąjį priėmimą į Universitetą 2020 metais. Registracija į susitikimus bus vykdoma nuo gegužės 25 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!