Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/72748/vu-verslo-mokykla-solidarizuojasi-ir-mazina-magistranturos-studiju-kainas/spausdinti/

VU Verslo mokykla solidarizuojasi ir mažina magistrantūros studijų kainas

Publikuota: 2020-04-29 16:46
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vilniaus universiteto (VU) Verslo mokykla, reaguodama į šiuo metu susidariusią sudėtingą situaciją dėl COVID-19 pandemijos ir suprasdama ekonominius padarinius žmonėms ir verslams, nusprendė sumažinti magistrantūros studijų kainą, todėl šiais metais 20 proc. VU alumnų nuolaida bus taikoma visiems stojantiesiems į valstybės nefinansuojamas vietas pirmajame priėmimo etape.

„Šiuo metu mes visi susiduriame su sudėtinga situacija ir visi stengiamės prisidėti prie kitų gerovės – savanoriaudami, remdami vietinius verslus, teikdami savo paslaugas nemokamai ar mažindami kainas. Mes Verslo mokykloje nusprendėme, kad galime bent kažkiek padėti ir realiai prisidėti, todėl būsimiesiems magistrantūros studentams Senato sprendimu sumažinome kainą penktadaliu. Anksčiau šią privilegiją taikydavome tik VU alumnams, tačiau, puikiai suprasdami šios dienos situaciją ir jos poveikį ekonomikai ir žmonėms, nusprendėme praplėsti galimybių ribas“, – teigia VU Verslo mokyklos vadovė dr. Birutė Miškinienė.

Nutarta, kad stojantiesiems į MBA (Master in Business Administration) Entrepreneurship programą pirmajame etape taip pat bus taikoma tam tikra nuolaida studijoms. Ši magistrantūros studijų programa VU Verslo mokykloje yra išskirtinė ir galima teigti, kad jos metu įgytos kompetencijos bus labai naudingos dabartinėje nestabilioje situacijoje. Programa orientuota į asmenis, kurie nori investuoti į save kaip į vertės kūrėjus – kurti vertę savo organizacijai, vykdyti plėtrą, prisidėti prie visuomenės gerovės, juk gebėjimas kūrybiškai ir inovatyviai pažiūrėti į egzistuojančias problemas gali tapti esmine vertybe. Dėl šios priežasties VU Verslo mokykloje buvo nuspręsta sudaryti palankesnes sąlygas ir norintiems studijuoti šią programą.

„Tvirtai tikime, kad tik socialinė atsakomybė ir empatija gali palengvinti išgyventi šį sudėtingą laikotarpį. Tai yra mažesnė studijų kaina, neformalus pokalbis internetu prie kavos puodelio ar tiesiog geras žodis vienas kitam. Visi kartu galime daugiau, todėl Verslo mokykloje ir darome realius sprendimus, kurie, tikimės, padės mūsų būsimiems ir esamiems studentams“, – teigia VU Verslo mokyklos vadovė.

Priėmimas į VU magistrantūros studijas prasidės gegužės 21 d.

VU Verslo mokykla 2020 m. vykdo priėmimą į šias programas:

  • Digital Marketing;
  • International Project Management;
  • Skaitmeninė rinkodara;
  • Tarptautinio verslo finansai;
  • MBA Entrepreneurship.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!