Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/72405/ktk-konkursas-jaunasis-elektronikos-entuziastas/spausdinti/

KTK konkursas „Jaunasis elektronikos entuziastas“

Publikuota: 2020-04-03 19:03
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiais metais Kauno technikos kolegija (KTK) švenčia savo 100 metų sukaktį. Pasitikdami šį garbingą mokymo įstaigos jubiliejų, jaučiamės kaip niekad jauni, kūrybingi ir entuziastingi. Todėl sugalvojome pakviesti visus – ne tik šios kolegijos studentus ir dėstytojus, bet ir visus, kurie domisi elektronika, dalyvauti konkurse „Jaunasis elektronikos entuziastas“.

Konkurso tikslas – paskatinti visus šios srities entuziastus aktyviau burtis į elektronikų bendruomenę, dalintis tarpusavyje savomis idėjomis, vieniems iš kitų pasisemti patirties, padėti spręsti iškilusias šios srities problemas, aktyviau dalyvauti šios globaliai svarbios ateičiai inžinerinės šakos vystyme.

KTK konkursas „Jaunasis elektronikos entuziastas“

Džiaugiamės UAB „Lemona“, įsteigusia vertingus prizus nugalėtojams, o taip pat mūsų informaciniais rėmėjais: Elektronika.lt ir Technologijos.lt.

Konkursas „Facebook“ renginyje adresu http://bit.ly/Elektronikas2020.

Konkurso sąlygos:

  1. Elektronikos sprendimas turi būti veikiantis.
  2. Įgyvendintą sprendimą nufotografuoti ar nufilmuoti bei kartu su išsamiu aprašymu paskelbti šio renginio „Facebook“ sienoje, kur visi galės balsuoti už patikusį sprendimą.
  3. 2020 metų gegužės mėnesio 12 dieną 10 dalyvių, surinkusių daugiausiai „Facebook“ bendruomenės patiktukų (like’ų) ir atitikę visus konkurso kriterijus, bus pakviesti į Kauno technikos kolegiją finaliniam konkurso etapui.

Pagrindiniai elektronikos sprendimo vertinimo kriterijai:

  • originalumas/inovatyvumas,
  • išbaigtumas, aprašymo išsamumas,
  • pritaikymo universalumas.

Finale organizatorių atstovai išrinks konkurso nugalėtoją, kuris gaus didįjį PRIZĄ! Kitiems pakviestiems dalyviams taip pat numatytas gausus prizinis fondas. Kviečiame aktyviai dalyvauti konkurse ir dalintis savo idėjomis!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!