Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/72241/nuotoliniu-kursu-platformos-tau/spausdinti/

Nuotolinių kursų platformos tau

Publikuota: 2020-03-25 15:22
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Visi susiduriame su skirtingais iššūkiais. Vieni kovojame su nuoboduliu, kiti – bandome į savo darbotvarkę įtalpinti dar vieną naują veiklą. Nes juk kuo daugiau darai, tuo daugiau suspėji! O nuotolinis mokymasis gali būti puiki išeitis. Dalyvaudamas nuotolinio mokymosi kursuose užduotis gali atlikti bet kuriuo metu, o kiekvienai temai skirti laiko tiek, kiek norisi.

Nuotolinių kursų platformos tau

Atrinkome tau 4 platformas, kurios siūlo nemokamus nuotolinius mokymosi kursus. Kursai pritaikyti įvairioms amžiaus grupėms. Temų pasirinkimas yra didžiulis: nuo užsienio iki programavimo kalbų, nuo meno istorijos iki dirbinio intelekto.

„Khan Academy“ – puiki platforma skirta įvairaus amžiaus žmonėms. Čia pasirinktas temas gali mokytis vaikai nuo pradinių klasių, gimnazistai, studentai ir vyresni, norintys papildyti savo žinių bagažą. Išsirink tave dominančias temas, klasę ar kursą, kuriame mokaisi, ir „Khan Academy“ pagal jas tau atrinks pamokas. Pirmyn!

„edX“ – tai masinių atvirų internetinių kursų platforma, kuri siūlo aukštos kokybės kursus iš geriausių pasaulio universitetų ir institucijų. Šiuo metu „edX“ gali rasti daugiau nei 25 000 kursų iš 140 pasaulio universitetų, kuriuos pabaigęs, gausi sertifikatą.

„Coursera“ siūlo savo vartotojams šimtus nemokamų kursų iš įvairių disciplinų, sėkmingai baigus kursus gaunamas baigimo sertifikatas. „Coursera“ kursai yra parengti pasaulio universitetų ir lyderiaujančių kompanijų, tad čia gali įgyti daug naudingų profesinių žinių.

„Class Central“ – yra paieškos sistema, kuri teikia informaciją apie masinius atvirus internetinius kursus. Čia taip pat gali rasti kursų apžvalgas ir reitingus, kad galėtum išsirinkti geriausius!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!