Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/70481/vdu-kviecia-i-matuokis-profesija-2019-rengini/spausdinti/

VDU kviečią į „Matuokis profesiją 2019“ renginį

Publikuota: 2019-11-11 20:44
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Pastaruoju metu vis drąsiau ir daugiau kalbama apie nykstančias ribas tarp atskirų profesijų bei vis labiau akcentuojama specializuotų žinių, kompetencijų ir asmeninių savybių sąveikos svarba. Tai, kas buvo aktualu darbo rinkoje vakar, ne visada išlieka svarbu šiandien – tad kaip žinoti, kas laukia rytoj? Kaip kurti ateitį, kai ateitis vyksta jau dabar, ir viskas nuolat keičiasi?

VDU kviečią į „Matuokis profesiją 2019“ renginį

Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) lapkričio 15 d. kviečia moksleivius atvykti į „Matuokis profesiją 2019“, kur VDU absolventai dalysis savo patirtimi bei kartu su jaunimu diskutuos apie darbo rinką ir ateitį joje. Renginio metu įvairių sričių atstovai pasakos apie savo karjeras, profesinių svajonių siekimą, sunkius sprendimus bei gebėjimą prisitaikyti prie kintančios aplinkos.

Matuotis profesijų ir kurti savo ateities karjeros vizijas moksleiviai kviečiami 2019 m. lapkričio 15 d., penktadienį, 10 val. VDU mokslo ir studijų centre (V. Putvinskio g. 23, Kaunas). Renginys nemokamas ir atviras vyresnių klasių moksleiviams.

Registracija vyksta iki 2019 m. lapkričio 13 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!