Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/69768/didziausias-karjeros-festivalis-studfestas-sugrizta/spausdinti/

Didžiausias karjeros festivalis „Studfestas“ sugrįžta

Publikuota: 2019-09-18 20:41
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Manai, kad geriausia savaitės diena mokykloje yra penktadienis? Rimtai? Mes galvojame kitaip! Mes sakome: jei mokytis, tai tik inovatyviai ir linksmai, jei sekti – tai tik geriausius, o jei klausytis – tai tik apie save patį, tokį, kokiu norėtum tapti ateityje. Didžiausias Lietuvoje karjeros renginys „Studfestas 2019“ kviečia tave semtis įkvėpimo iš 16 savo srities profesionalų kiečiausiame Lietuvos moksleivių festivalyje!

Didžiausias karjeros festivalis „Studfestas“ sugrįžta

„Studfestas“ – vienintelė konferencija-festivalis, padedantis atsakyti į klausimus apie studijas, karjerą ir gyvenimo kelio pasirinkimą pabaigus mokyklą. Pritaikytas gimnazistams, tačiau tinkamas ir savęs neatrandantiems studentams.

16 „Studfesto“ pranešėjų dalinsis savo patirtimi, kaip planuoti karjerą, pagal kokius kriterijus rinktis studijų kryptį ir ką daryti jau šiandien, kad galėtum būti sėkmingu ateityje. Visa tai pateikiama linksmu ir įdomiu formatu, o pertraukų tarp pranešimų metu „Studfesto“ dalyviai galės gyvai pabendrauti su aukštųjų mokyklų, verslo atstovais bei sėkmingą karjerą susikūrusiais žmonėmis.

O koks festivalis be geros muzikos? Vakarinę programą užkurs visiems gerai žinomi Radistai.

Susitinkame 2019 m. spalio 24 d. Žalgirio Arenoje, Kaune.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!