Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/69763/arteja-didziausios-baltijos-salyse-ktu-wanted-karjeros-dienos/spausdinti/

Artėja didžiausios Baltijos šalyse KTU „WANTed“ karjeros dienos

Publikuota: 2019-09-18 19:19
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Spalio 16 dieną 10 val. Kauno „Žalgirio“ arena vėl taps jaunų žmonių, besidominčių karjeros perspektyvomis Lietuvoje ir užsienyje, susitikimo vieta. Kauno technologijos universiteto (KTU) jau 15-ąjį kartą organizuojama studentų, absolventų ir įmonių atstovų kontaktų mugėje laukiama tūkstančių lankytojų, rašoma pranešimui spaudai.

Artėja didžiausios Baltijos šalyse KTU „WANTed“ karjeros dienos

Pernai šiame renginyje apsilankė daugiau kaip 9 tūkst. žmonių, panašaus lankytojų skaičiaus tikimasi sulaukti ir šiemet.

KTU „WANTed“ kontaktų mugė per 15 metų sugebėjo išaugti į didžiausią Baltijos šalyse tokio pobūdžio renginį, kuriame savo veiklą, laisvas darbo ir praktikos vietas bei vykdomus projektus pristato daugiau kaip 100 tarptautinių, nacionalinių verslo, viešųjų ir valstybinių įmonių.

Lankytojus renginyje pasitiks trys pagrindinės veiklų grupės: kontaktų apsikeitimo zona, užpildyta dalyvaujančių organizacijų stendais, pranešimams ir pokalbiams skirta patirčių pasidalinimo erdvė – „WANTed Talks“ bei „Inovacijų alėja“.

„Inovacijų alėjoje“ KTU „WANTed“ bus galima sudalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, kur bus galima išbandyti įmonių ir organizacijų parengtus interaktyvius užsiėmimus, veiklas bei pamatyti įspūdingiausias inovacijas.

Mugėje taip pat veiks elektroninė kontaktų apsikeitimo sistema, kurios funkcionalumą pernai puikiai įvertino tiek lankytojai, tiek dalyvaujančių įmonių atstovai.

KTU „WANTed“ karjeros dienos lankytojams taip pat pristatys ir tarptautines galimybes: čia bus galima gauti informacijos apie KTU vykdomą „Erasmus+“ programą, kuri leidžia studentams ne tik išvykti į praktiką užsienyje, bet ir gauti jai finansavimą nuo 2 iki 12 mėnesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!