Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/68487/dar-vienas-sap-zingsnis-svietimo-srityje-pirmoji-lietuvoje-vasaros-akademija-studentams/spausdinti/

Dar vienas SAP žingsnis švietimo srityje – pirmoji Lietuvoje vasaros akademija studentams

Publikuota: 2019-06-12 18:13
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Aktyviausi Lietuvos aukštųjų mokyklų studentai rugpjūčio 26–28 dienomis turės galimybę mokytis pirmą kartą šalyje rengiamoje SAP vasaros akademijoje „SAP Next-Gen Baltics 2019“.

Pirmaujanti pasaulyje verslo programinės įrangos gamintoja SAP kviečia bakalauro ir magistro studentus, pasirinkusius technologijų ir verslo studijų kryptis, į trijų dienų praktinius užsiėmimus Vilniuje, kurių metu didžiausias dėmesys bus skiriamas mąstymo modeliavimo (angl. Design Thinking), verslo analitikos (angl. Business Analytics) ir sistemos mokymosi (angl. Machine Learning) įgūdžių gilinimui.

Iš Skandinavijos šalių atvykę SAP ekspertai studentus supažindins su teorinėmis žiniomis, mokys metodologinių pagrindų ir pateiks užduotis, paremtas realiais verslo atvejais, kurias studentai analizuos ir spręs grupėse bei pristatys jų siūlomus sprendimus. Renginyje dalyvaus ir SAP klientai bei partneriai, kurie skaitys pranešimus ir bendraus su studentais neformalioje aplinkoje.

„Pirmoji SAP vasaros akademija – tai ilgalaikės „SAP Next-Gen Baltics“ iniciatyvos dalis, kuria siekiame supažindinti studentus su naujausiomis technologijomis, pagilinti jų praktinius įgūdžius ir praplėsti profesinių kontaktų ratą bei karjeros galimybes, nes vis daugiau Lietuvos įmonių renkasi SAP programinę įrangą ir šalyje kuriasi nauji užsienio investuotojai, kuriems reikalingos SAP kompetencijos“, – sako SAP Lietuva pardavimo vadovas Kęstutis Kasakaitis.

„SAP Next-Gen Baltics 2019“ vasaros akademija vyks paskutinę rugpjūčio savaitę, 26-28 dienomis, Vilniuje, Radisson Blu Hotel konferencijų centre. Be įdomių praktinių užsiėmimų ir susitikimų su verslo atstovais, studentų laukia smagus ir turiningas laikas su bendraminčiais renginio metu ir po jo. Vietų skaičius ribotas, todėl studentai iš visos Lietuvos kviečiami registruotis renginio puslapyje iki birželio 30 d.

Bendrovė SAP didelį dėmesį skiria bendroms iniciatyvoms su aukštosiomis mokyklomis. Tarptautiniam SAP universitetų aljansui (angl. SAP University Alliances), jungiančiam daugiau nei 3 700 mokymo institucijų iš 116 pasaulio valstybių, priklauso pirmuoju jos nariu Lietuvoje tapęs Vilniaus universitetas (VU), o daugiau nei tūkstantis Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentų kasmet verslo valdymo įgūdžius tobulina naudodami SAP technologijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!