Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/68279/vdu-vasaros-mokykla/spausdinti/

VDU vasaros mokykla

Publikuota: 2019-05-30 07:19
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Šių metų birželio 10–14 d. vyks įkvėpimų ir žinių kupina „VDU vasaros mokykla 2019“. Šiemet universitetas moksleivius kviečia ne tik dalyvauti, bet ir skatina generuoti naujas idėjas savo ateičiai.

VDU vasaros mokykla

„VDU vasaros mokykla 2019“ ragina nesiklijuoti senų ir svetimų profesinių etikečių, o patiems pabandyti tapti naujų idėjų kartos atstovams. Dalyviai naujiems iššūkiams galės pradėti ruoštis rytinių ir popietinių kursų metu. Čia tavęs lauks praktinis požiūris į skirtingas mokslo sritis bei tai, kaip jos veikia tarpusavyje.

Be įvairių patirčių, gilinantis į naujus horizontus ir visatos paslaptis, tai puiki galimybė atsipalaiduoti po įtemptų mokslo metų ar prieš artėjančias studijas. „VDU vasaros mokykla 2019“ – tarsi tarpinė stotelė, kur laukia naujos pažintys ir žinios, padėsiančios tolimesnei kelionei. Vakare galėsi mėgautis kinu, išbandyti save sportinėse veiklose ar susipažinti su neatrastomis Kauno vietomis.

Vasaros mokyklos kaina – 30 Eur. „VDU vasaros mokykla 2019“ metu, visas penkias dienas vyksta du kursai per dieną. Svarbu pasirinkti tik po vieną rytinį ir popietinį kursą. Vakarinė dalis – privaloma visiems dalyviams, po jos laukia laisvas laikas, skirtas bendravimui ar pramogoms. Visos savaitės metu bus galima apsigyventi VDU bendrabutyje.

Registracija vyks iki 2019 m. birželio 5 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!